پیام مازند

آخرين مطالب

آزادسازی بیش از 98 هکتار از اراضی ملی مازندران گفتگو

آزادسازی بیش از 98 هکتار از اراضی ملی مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس کل دادگستری مازندران از خلع ید و آزادسازی بیش از 98 هکتار از اراضی ملی این استان در سال 1403 خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، عباس پوریانی صبح امروز _سه‌شنبه پنجم فروردین_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه در راستای اجرای تبصره ذیل ماده 55، حدود 73 هکتار و 216 متر مربع از اراضی ملی و با اجرای احکام قضائی 25 هکتار و 596 متر از اراضی ملی در سراسر استان خلع ید شد، اظهار کرد: این یک وظیفه است که منابع طبیعی را برای نسل‌های آینده حفظ کنیم، البته حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی وظیفه‌ای همگانی است و دستگاه قضائی استان در راستای حفظ حقوق عامه با افرادی که قصد تعدی به این سرمایه‌های الهی را داشته باشند با جدیت برخورد می‌کند.
وی از آزادسازی بیش از 98 هکتار از اراضی ملی مازندران در سال گذشته خبر داد و افزود: در یک سال گذشته 254 هزار و 20 متر از حریم و بستر رودخانه، نهر و مسیل در سراسر استان با تلاش و پیگیری‌های دستگاه قضائی از تصرف متصرفان خارج شد.
رئیس کل دادگستری مازندران بر برخورد جدی و قانونی با متصرفان حریم و بستر رودخانه‌ها تأکید کرد و گفت: برنامه دادگستری استان این است که حریم رودخانه‌ها و بستر آن از هرگونه تجاوز و ساخت‌وسازهای غیرقانونی پاکسازی شود و در این راه با کسی تعارف نداریم.
پوریانی با بیان اینکه در سال‌های گذشته اراضی زراعی و باغی به شدت در معرض تخریب و تبدیل قرار گرفته‌اند، عنوان کرد: خروج اراضی مرغوب کشاورزی از چرخه تولید با تغییر کاربری غیرمجاز، زیانی است که به‌سهولت قابل‌جبران نیست، بنابراین حفظ و حراست از اراضی کشاورزی مهم‌ترین رسالت و وظیفه است که مستلزم به‌کارگیری تمام امکانات موجود و تعامل با سایر دستگاه‌ها است.
وی با بیان اینکه در یک سال گذشته تعداد 3348 فقره به مساحت 117 هکتار تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان شناسایی شده است، اضافه کرد: از این تعداد 1162 مورد با اجرای تبصره دو ماده 10 قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به وضع سابق بازگشت و در مسیر تولید و کشاورزی قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: بر اساس قانون، تغییر کاربری و تبدیل اراضی زراعی و باغی به مسکونی بدون مجوزهای قانونی ممنوع است؛ اراضی کشاورزی و باغی باید در چرخه تولید باشند و دستگاه قضائی با تمام قدرت و توان با ساخت‌وساز غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی برخورد می‌کند.
پوریانی تصریح کرد: اراضی زراعی، باغ‌ها و اراضی که در خارج از محدوده شهرها و شهرک‌های مصوّب و طرح هادی روستاها قرار دارند مشمول قانون شناسایی و مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز هستند و با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
کد خبر 852200

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/878648/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله آناهیتا همتی به بازیگران و عوامل سریال پایتخت

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

شوک به علی خطیر ؛ حمیدرضا بایندریان مدیرعاملی باشگاه نساجی مازندران شد

پیروانی: حرف‌های زیادی در مورد خداداد داشتم!

خلاصه بازی شمس‌آذر قزوین 3 - پرسپولیس 2

دقیقی: شمس آذر من را فلج کردند!

ستاره اینتر فقط 55 دقیقه نفس داشت!

سفر 6 میلیون نفر به سه استان در نوروز امسال

فوری؛ پیکان با سیروس دین محمدی تسویه حساب کرد

تیم ما پول زیادی خرج نکرده و نفرات ما همه جوان هستند

حرم مطهر رضوی در شب عید سعید فطر غرق در نور و شکوه شد

تردد در کندوان دوطرفه شد؛ ترافیک سنگین راه‌ها

جزئیات برپایی نماز عید فطر در مازندران اعلام شد

دو نشان طلا بر گردن دلاورمردان مازندرانی

8 راهکار بهبود نفخ شکم

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

وال استریت ژورنال: ایلان ماسک بودجه ناسا را به سمت مأموریت مریخ هدایت می‌کند

با خاک گلدان‌های بانک‌ پول‌دار شوید

افزایش سفرها به مازندران در موج دوم سفر نوروزی

سردار رضایی: مسافران شمال از جاده هراز و فیروزکوه استفاده کنند

فرمانده پدافند هوایی مازندران عید سعید فطر را تبریک گفت

برگزاری نماز عید سعید فطر در ساری

پیش بینی آب و هوای مازندران و ساری فردا دوشنبه 11 فروردین 1404

عضو شورای شهر خرم‌آباد استعفا داد

شمار مسافران مقیم در مازندران از 9 میلیون نفر شب گذشت

برنامه نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان مشخص شد

«حمیدرضا بایندریان» سرپرست مدیرعاملی باشگاه نساجی شد

خواص شگفت‌انگیز عدس برای سلامتی

فواید مسواک زدن روی یک پا چیست؟!

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

داستانک/ ﻣﻌﻠﻢ ﺟﻮﺍﻥ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ

تبریک عید فطر توسط کریستیانو رونالدو

داور بعد از بازبینی VAR صحنه مشکوک در محوطه جریمه شمس آذر اعتقادی به پنالتی نداشت

قرآن،کتاب زندگی و نجات دهنده بشریت است

توصیه پلیس به استفاده از جاده‌های هراز و فیروزکوه برای سفر به مازندران

تعیین مقدار فطریه زکات هر فرد مازندرانی

ممنوعیت تردد وسایل نقلیه در آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس تا اطلاع ثانوی

توصیه‌های پلیس همزمان با افزایش سفرها به مازندران

« حمیدرضا بایندریان» سرپرست مدیر عاملی باشگاه نساجی شد

کشف و پلمپ کارگاه تولید پنیر غیرمجاز در بهشهر

آزادراه تهران ــ شمال و جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد

تغذیه در سفرهای جاده‌ای

«اندیشیدن با هنر»؛ نگاهی به هنر در بستر جامعه و فرهنگ امروز ایران

گل اول شمس آذر به پرسپولیس توسط فخریان

مالک باشگاه خیبر خرم آباد از استقلال تشکر کرد

با استعفای خطیر موافقت شد

نماز عید فطر در مصلای «الغدیر» خرم‌آباد اقامه می‌شود

اعلام برنامه مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان

ترافیک سنگین در جاده‌های شمال‌

طمع زمین خواران غیربومی و دست اندازی به اراضی موقوفه