پیام مازند

آخرين مطالب

محدودیت ترافیکی جاده های شمال تمدید شد گفتگو

محدودیت ترافیکی جاده های شمال تمدید شد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - : سرپرست پلیس راه مازندران خاطرنشان کرد: در روزهای 4، 5، 8، 14 و 15 فروردین از ساعت 8 صبح محدودیت‌هایی از آزادراه تهران-شمال به مقصد چالوس اعمال خواهد شد.
سرپرست پلیس راه استان مازندران گفت: محدودیت‌های ترافیکی ویژه تعطیلات نوروزی تا 16 فروردین در جاده‌های این استان ادامه خواهد داشت.
سرهنگ هادی عبادی دوشنبه 4 فروردین با اشاره به اعمال محدودیت‌های ترافیکی، اظهار کرد: اجرای آن‌ها بستگی به میزان تردد در محورها دارد و در صورت افزایش حجم ترافیک، تغییراتی در ساعات و نحوه اجرا اعمال خواهد شد.
وی افزود: بر اساس این محدودیت‌ها، عبور و مرور انواع موتورسیکلت در تمامی آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها، محورهای کرج - چالوس، هراز و فیروزکوه ممنوع است. همچنین، در محور کرج - چالوس در روزهای 6، 7، 11 و 12 فروردین از ساعت 10 صبح تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع و مسیر از پل زنگوله یک‌طرفه خواهد شد.
جانشین پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: از ساعت 11 صبح امروز شنبه دوم فروردین ماه ، محور چالوس و آزادراه تهران - شمال به سمت مرزن‌آباد یک طرفه می‌شود.
سرپرست پلیس راه مازندران خاطرنشان کرد: در روزهای 4، 5، 8، 14 و 15 فروردین نیز از ساعت 8 صبح محدودیت‌هایی از آزادراه تهران-شمال به مقصد چالوس اعمال خواهد شد. علاوه بر این، در روزهای 3، 10، 13 و 16 فروردین نیز در صورت پرحجم بودن ترافیک، محدودیت‌هایی برای تردد وسایل نقلیه از این محور اعمال خواهد شد.
عبادی ادامه داد: در محور هراز نیز در صورت افزایش ترافیک، از 25 اسفند 1403 تا 16 فروردین 1404، محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس و در صورت نیاز از مبدا آبعلی و سه‌راهی مهرآباد به سمت شمال اجرا خواهد شد.
وی یادآور شد: تردد انواع تریلی، کامیون و کامیونت در محورهای کرج - چالوس و هراز ممنوع است، به‌جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی که در برخی ایام و مسیرها مجاز خواهند بود. علاوه بر این، در روز 13 فروردین، تردد این وسایل نقلیه در تمامی جاده‌های کشور ممنوع خواهد بود.
عبادی ادامه داد: در محور تهران - فیروزکوه - قائم‌شهر نیز تردد تمامی تریلی‌ها در روزهای 30 اسفند و 4 فروردین در صورت افزایش حجم ترافیک و تشخیص مأموران پلیس راه ممنوع خواهد بود.
سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به محدودیت‌های کلی و تردد خودروهای حامل کالاهای اساسی خاطرنشان کرد: در تمامی محورهای برون‌شهری که در ایام مذکور ممنوعیت تردد برای تریلی و کامیون اعمال شده است، عبور و مرور خودروهای حامل مواد سوختی، فاسدشدنی، ترانزیتی، بهداشتی، کودهای شیمیایی، ضدعفونی‌کننده و کالاهای اساسی مانند گندم، جو، برنج، سویا و دانه‌های روغنی، مشروط به داشتن مجوز پلیس راه، آزاد خواهد بود.
عبادی تصریح کرد: در 13 فروردین تردد تمامی انواع تریلی، کامیون و کامیونت (به‌جز حاملان مواد سوختی و کالاهای اساسی) در تمامی محورهای برون‌شهری کشور ممنوع خواهد بود.
وی با اشاره به محدودیت‌های حمل محمولات ترافیکی خاطرنشان کرد: بر اساس این دستورالعمل، حمل محمولات ترافیکی دارای مجوز عبور از 28 اسفند 1403 تا 16 فروردین 1404 در تمامی راه‌های اصلی برون‌شهری ممنوع است.
به گفته عبادی، صدور مجوز جدید برای این محمولات در بازه زمانی 27 اسفند 1403 تا 16 فروردین 1404 متوقف خواهد شد. با این حال، در روزهای 5، 6، 7 و 10 فروردین، امکان صدور مجوز عبور برای محمولات ترافیکی دارای ضرورت ملی با تشخیص مراجع ذی‌ربط وجود خواهد داشت.
سرپرست پلیس راه مازندران درباره محدودیت خودروهای ترانزیت حامل مواد سوختی نیز گفت: ورود و تردد خودروهای ترانزیت حامل مواد سوختی از 27 اسفند 1403 تا 5 فروردین 1404 و همچنین از 10 تا 16 فروردین 1404 ممنوع خواهد بود. علاوه بر این، در سایر روزهای طرح نوروزی، این خودروها تنها در ساعات روز مجاز به تردد خواهند بود و در ساعات شب باید در محل‌های ایمن بین‌راهی توقف کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/878512/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهبود عملکرد مغز با مصرف این ویتامین

خورشید در اوج فلک یک روز؛ آزادی‌ات را می کشد فریاد

صعود ایران به جام جهانی به سبک انیمه ژاپنی

طلا در انتظار والی‌زاده

شرط ژسوس برای برزیل

صعود پاکدامن و حذف فتوحی در جام جهانی مجارستان

محکومیت قاچاقچی موتور سیکلت در بهشهر

دیدار نوروزی مدیران دستگاه ورزش و جوانان با نماینده ولی فقیه در استان مازندران

دنبال جذب منابع برای رفع گره ترافیکی جاده کندوان هستیم

تیم کشتی شهید «هادی» خرم‌آباد قهرمان لیگ فرنگی نونهالان لرستان شد

ادبی فیروزجایی: تولید انرژی خالص در نیروگاه شهید سلیمی نکا بیش از 12 درصد رشد داشت

بازدید معاون سازمان قضایی نیرو‌های مسلح مازندران از معاونت پلیس مبارزه با مواد مخدر بهشهر

هواشناسی مازندران طی 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا یکشنبه 10 فروردین ماه 1404 | آب و هوای ساری و هواشناسی ساری

کندوان یک‌طرفه شد/ تردد سنگین در محورهای هراز و کندوان

تنکابن؛ اقیانوسی از زییابی در دل مازندران

رهاسازی ٨ قطعه کبک وحشی به دامان طبیعت خرم‌آباد

ساعت پخش زنده بازی استقلال و خیبر خرم آباد از تلویزیون + پخش آنلاین و شبکه 3

افزایش محسوس دما در مازندران؛ سیزده‌بدر هوا صاف است

گربه‌ها عامل گسترش یک بیماری قارچی

«در تلاطم در طوفان»‌ برگزیده شعرهای عارف‌نژاد با موضوع فلسطین منتشر شد

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون قایقرانی ایران و ترکستان قزاقستان

ماه خونین با نواری آبی رنگ!

378 پرواز نوروزی در فرودگاه بین المللی قشم

مسابقات فوتبال جام نوروز روستای خرم آباد اراک

با 30 میلیارد تیم بستیم و از این پول‌ها نداریم!

پیام تبریک رئیس هیأت کشتی بسیج برای افتخارآفرینی تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات آسیایی اردن

سوال بیست و هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» + فیلم

تغییرات ترافیکی در محور چالوس/ جزئیات محدودیت‌های امروز

ترکیبی از اعداد را انتخاب کنید و دریابید که در سال مالی چه چیزی در انتظار شماست

افزایش بیش از 12 درصدی تولید انرژی خالص در نیروگاه نکا

تاکید استاندار مازندران بر مدیریت بازار در ایام نوروز

محمودی: حضور پلیس موجب احساس امنیت می‌شود

استاندار مازندران: هیچ کمبودی در ارزاق عمومی، آرد و سوخت نداریم

حضور جامعه ورزش و جوانان استان مازندران در راهپیمایی روز جهانی قدس

اینفوگرافی/ بعد از مصرف این داروها رانندگی نکنید

چرا شاهنامه حماسۀ ملی همۀ ایرانیان است؟

هر بهارى که مى گذرد، دیگر برنمى گردد

جوکوویچ: مسی باعث شد به خودم افتخار کنم

فیفا مترسک ترامپ در جام جهانی

حذف تیم ملی بسکتبال 3 نفره مردان از کاپ آسیا

هنرجو نایب رئیس رولبال آسیا شد

حضور وزیر ورزش در کمپ تیم‌های ملی کشتی

بیش از یک میلیون خودرو وارد گیلان شد

باشگاه استقلال تهران با آرایش تهاجمی و انگیزه انتقام‌جویی، در پی پیروزی مقابل خیبر خرم آباد

نشت گاز پیک نیک در چادر مسافرتی حادثه آفرید

هیج کمبودی در تامین و عرضه مواد غذایی و سوخت در مازندران نداریم

جاده چالوس امروز یک‌طرفه می‌شود؟ + جزییات

150 میلیون مترمکعب آب در پشت سد شهید رجایی ساری ذخیره شد

محدودیت های ترافیکی محور کرج - چالوس

پیام مهم ستاره‌ی تیم ملی به استقلالی‌ها: پول خرید من را ندارید