پیام مازند

آخرين مطالب

عربستان باید شاخ غول را بشکند! ورزشی

عربستان باید شاخ غول را بشکند!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /عربستان روز سه‌شنبه در حالی برابر ژاپن قرار می‌گیرد که برای نخستین برد در خاک این کشور و صعود مستقیم تلاش می‌کند.
تیم ملی عربستان روز سه‌شنبه در دور هشتم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2026 در گروه سوم مهمان ژاپن خواهد بود و به دنبال کسب اولین پیروزی در خاک این کشور است. عربستان تاکنون پنج بار موفق به شکست ژاپن شده، اما هیچ‌یک از این پیروزی‌ها در خاک ژاپن به دست نیامده است. 
این بازی در حالی برگزار می‌شود که سامورایی‌ها با پیروزی مقابل بحرین در بازی گذشته، صعود خود را قطعی کرده‌اند و حالا تنها یک سهمیه مستقیم دیگر در این گروه باقی مانده است. عربستان که با 9 امتیاز در رده سوم قرار دارد، رقابتی فشرده با استرالیا (10 امتیاز) برای صعود مستقیم خواهد داشت، در حالی که بحرین، اندونزی و چین نیز با 6 امتیاز همچنان در کورس رقابت هستند.
عربستان و ژاپن تاکنون 17 بار مقابل هم قرار گرفته‌اند که سهم ژاپن 11 برد بوده، در حالی که عربستان 5 بار به پیروزی رسیده و یک دیدار نیز با تساوی خاتمه یافته است. نخستین پیروزی عربستان برابر ژاپن به بازی‌های آسیایی 1990 در پکن بازمی‌گردد که با گل‌های فهد الهریفی و خالد مسعد رقم خورد. دومین برد در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا 2007 در جده به دست آمد که صالح بشیر تک گل عربستان را به ثمر رساند
سومین پیروزی عربستان در نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا 2007 با برتری 3-2 رقم خورد که مالک معاذ دو گل و یاسر القحطانی یک گل برای این تیم زدند. چهارمین برد در مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 و با گل فهد المولد در دیدار سرنوشت‌ساز آخرین هفته به دست آمد و پنجمین پیروزی نیز در مقدماتی جام جهانی 2022 رقم خورد که عربستان با تک‌ گل فراس البریکان در جده، ژاپن را شکست داد.
در مجموع، عربستان سه بار در جده، یک بار در پکن و یک بار در هانوی ویتنام برابر ژاپن پیروز شده است، اما هرگز در خاک این کشور موفق به کسب برد نشده است. با توجه به شکست 2-0 در دیدار رفت در جده، بازی سه‌شنبه اهمیت ویژه‌ای برای عربستان دارد؛ چراکه پیروزی در این دیدار می‌تواند یک نتیجه تاریخی برای آن‌ها محسوب شود.
بازار
در 17 بازی گذشته میان دو تیم، ژاپن 27 گل و عربستان 13 گل به ثمر رسانده است. یاسر القحطانی و مالک معاذ هرکدام با دو گل، بهترین گلزنان عربستان برابر ژاپن هستند و در کنار آن‌ها بازیکنانی چون سامی الجابر، خالد مسعد، صالح بشیر، عمر هوساوی، فراس البریکان، فهد المولد، فهد الهریفی و مشعل ترکی نیز در این تقابل گلزنی کرده‌اند. همچنین یکی از گل‌های عربستان در این دیدارها را بازیکن ژاپن، ریوگو موریوکا، به اشتباه وارد دروازه خودی کرده است.
عربستان که برای سومین بار با هدایت هرروه رنار، سرمربی فرانسوی خود، برابر ژاپن قرار می‌گیرد، زودتر از موعد مقرر به شهر سایتاما در ژاپن سفر کرده تا خود را برای این دیدار حساس آماده کند. این در حالی است که محمد کانو و کادش به دلیل مصدومیت غایب هستند و سعود عبد الحمید نیز پس از آسیب‌دیدگی از ناحیه عضله پشت ران در بازی برابر چین، از فهرست تیم کنار گذاشته شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/878083/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قلی‌زاده پرسپولیسی می‌شود؟

محور کرج - چالوس باز شد

برنامه‌ریزی جامع برای پشتیبانی از کاروان‌های راهیان نور در خوزستان

عالیشاه فردا در اختیار تیم پزشکی است!

بارسا از همین می‌ترسید؛ اولمو مصدوم شد!‏

گل اول بارسلونا به اوساسونا توسط فران تورس

گل دوم بارسلونا به اوساسونا توسط دنی اولمو از روی نقطه پنالتی

اصرار اورونوف؛ می‌خواهم برای پرسپولیس بازی کنم!

شب شانس اولمو؛ گلزنی بعد از تکرار پنالتی

گالری تراکتور؛ تا صدرنشین‌اید بخندید!

بیش از 20 بازی نور توسط سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان طراحی شده است

رونمایی از طرحهای شهری شهرداری شیراز

تصاویر/ بازدید نماینده ولی فقیه در مازندران از سازمان هواشناسی استان

تجلیل مسئولان از شاعر اهل چالوس+ تصاویر

برگزاری مراسم هفتگی هیئت شهدای گمنام چالوس

فلیک: رافینیا یکشنبه بازی می‌کند

سال 1404؛ کابوس اقتصادی در راه است؟

تردد از مرزن آباد به سمت تهران ممنوع شد

تیراندازی مرگبار در عروسی؛ شادی خانواده‌ها به عزا تبدیل شد

آیت الله محمدی لائینی: هواشناسی مازندران جزو برترین‌ها باشد

این خوراکی ها خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد

فولاد در مسیر شگفتی مقابل غول پرستاره!

آمریکایی ها به دنبال تصاحب پول ایرانی ها/ ثبت شکایتی در آمریکا برای مصادره پول نفت ایران

مادر شهید «خانگلی» آسمانی شد

حضور 6.5 میلیون گردشگر نوروزی در مازندران

ثبت شکایتی در آمریکا برای مصادره پول نفت ایران

شهرک سینمایی نور قم به قطب گردشگری تبدیل می شود

ماجرای تیراندازی به پسر 7 ساله در خرم‌آباد/ جزئیات

دعوت بسیج جامعه پزشکی مازندران از مردم جهت حضور در راهپیمایی روز قدس

مصرف این ادویه را جدی بگیرید؛ معجزه می‌کند

داستانک/ رفیق بی معرفت

دو خط کتاب/ می‌خواهم سهمم را ببخشم

چهار ستاره ازبکستانی در ایران جا ماندند

آخرین آمار فوتی ها و مصدومان تصادفات نوروزی اعلام شد

سطح کشت گندم در ساری به 12 هزار هکتار رسید

سقوط مرگبار درخت روی 2 مسافر شمال

تردد در محورهای مواصلاتی لرستان روان است

سقوط درخت در پارک جنگلی نور مازندران جان دو کودک را گرفت

اقامت 6.5 میلیون مسافر نفر شب در مازندران

پای سرمایه گذاران گرفته نشود

سرهنگ خورشاد: امنیت اقتصادی یکی از مهمترین مولفه‌های امنیت ملی است

تیراندازی به یک پدر و پسر در مراسم عروسی / کودک 7 ساله جان باخت

ثبت رکورد بیشترین جابجایی خودرو سواری در سفرهای نوروزی بنادر کیش

تیپ شخصیتی خود را بشناسید

برای نخستین بار در جهان؛ دانشمندان صدای کوسه‌ها را ضبط کردند

ترافیک نیمه سنگین در محور چالوس و هراز

حضور در راهپیمایی روز قدس نور امید را در دل مردم فلسطین زنده می کند

ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی | محدودیت یک‌طرفه در کندوان و هراز

احتمال جنگ حقوقی جدید دولت بریتانیا علیه رومن آبراموویچ

ماجرای تیراندازی به پسر 7 ساله در خرم‌آباد چه بود؟