پیام مازند

آخرين مطالب

نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری جهت اسکان مسافران نوروزی گفتگو

نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری جهت اسکان مسافران نوروزی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - شهردار تنکابن با اشاره به آمادگی شهرداری به‌منظور میزبانی هر چه بهتر مسافران نوروزی از نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری جهت اسکان مسافران نوروزی خبر داد.
محمدابراهیم لاریجانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران، با اشاره به گردشگر پذیری و توریست بودن تنکابن اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن سال نو و آغاز تعطیلات نوروزی شهرداری تنکابن به‌منظور میزبانی هر چه بهتر مسافران نوروزی به برگزاری هشت جلسه ستاد نوروزی در شهرداری انجام داد.
وی با بیان اینکه با وجود نواقصی در شهر تنکابن تمام توان خود را برای پذیرایی هرچه بهتر مسافران نوروزی به‌کار گرفتیم، افزود: تاکنون برای 70 دستگاه تاکسی کارت تاکسی گردشگری صادر شده که به پشتوانه 35 ساعت کلاس‌های آموزشی طی دو سال متوالی برای ایام نوروز سال‌جاری این تاکسی‌ها از پنجم فروردین مشغول به کار می‌شوند.
شهردار تنکابن با تاکید بر نیاز شهر تنکابن به کمپ بزرگ مسافری اظهار داشت: برای اسکان موقت مسافرین دو پارک در شهر تنکابن در نظر گرفته شده است که دارای امکانات رفاهی چون سرویس بهداشتی، نمازخانه و سکویی برای نصب چادر است.
وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 12 کیلومتر از نوار ساحلی تنکابن بلااستفاده است، گفت: با توجه به اینکه پارک‌ها مورد استفاده شهروندان است و ما مسافران را در آن‌جا موقت اسکان می‌دهیم اگر با نگاه سیاسی، امنیتی و اجتماعی به این مسئله نگاه کنیم می‌توان این اراضی را در اختیار شهرداری‌ها، بخشداری و دهیاری‌ها قرار داد تا با کمترین آسیب به محیط زیست و رعایت ضوابط منابع طبیعی بر ساخت و سازهای های سبک هم به اشتغال‌زایی و هم به ایجادگردشگری و جذب توریست بیشتر کمک کرد.
لاریجانی با اشاره به ظرفیت روزی 300 تن سایت زباله پرده سر دو هزار تنکابن یادآور شد: در روزهای عادی در این سایت 120 تن زباله تفکیک می‌شود که در ایام پیک تعطیلات افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: تلاش داریم تا بتوانیم تمامی 300 تن زباله را بدون پردازش دفن نشود و بحث کود و مواد عالی از مواد بازیافتی جدا و مواد ریجگتی دفن شود که برای انجام هر چه سریع‌تر این کار یک تیم آماده شده است اما نیاز به افراد بیشتری است.
شهردار تنکابن خاطرنشان کرد: در ایام نوروز در سه نقطه از شهر تنکابن برنامه‌هایی متنوعی تدارک دیده شده که شامل بازی‌های بومی محلی در پارک‌ها، مراسمات ویژه برای همشهریان و مسافران نوروزی و برپایی جشن‌های متنوع برای کودکان با حضور هنرمندان بومی، محلی و استانی می‌شود.
کد خبر 851546

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/877927/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نور الهی در دل مؤمنین تجلی می‌کند

جاده چالوس به زودی باز می شود

جاده چالوس از این ساعتِ امروز دوطرفه می‌شود

حمله فیشینگ 408 روز بعد فعال شد؛ دامی طولانی برای سرقت بزرگ

سد البرز سرریز شد

اسنپ تریپ مختل شد، پول کسر شد بلیت صادر نشد + عکس

پیش بینی هوای مازندران فردا چهارشنبه 6 فروردین 1404

سرهنگ سلامی: ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت روحیه مجاهدت و مقاومت را در جامعه افزایش می‌دهد

انتقال پایدار فرآورده‌های نفتی در شمال کشور

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 6 فروردین 1404

آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ تهران به چالوس ساعت 12 یکطرفه شد

جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد

نکاتی مهم در مورد تغذیه سالمندان

مگه میشه کسی در رنج نباشه؟

راهیابی 2 کشتی گیر مازندرانی به فینال آسیا

چالش بین بیسک و طارمی؛ ستاره‌های اینتر در یک رقابت جذاب!

حذف زودهنگام دادمرز از کشتی مسابقات قهرمانی آسیا

آماده‌ترین والیبالیست‌های جهان به هم رسیدند

دیوار بتنی قلعه‌نویی ازبک‌ها را ترساند

رسانه ازبکی: احتمال حضور اورونوف در بازی با ایران قوت گرفت

دستگیری آدم ربا و متجاوز به عنف در مازندران

دعای سحر| تجلی مشیّت الهی در عوالم هستی

سد معروف مازندران سرریز شد +عکس

پوشش امدادی هلال‌احمر مازندران به 86 حادثه در طرح نوروزی 1404

سد میجران مازندران هم لبریز شد

یک سد دیگر سرریز شد

بورس 1404 را صعودی استارت زد

سد معروف مازندران به زیبایی سرریز کرد | عکس

6 استان صدرنشین مصرف بنزین

بازگشایی دوطرفه جاده چالوس از این ساعت

انفجار دیگ بخار در یک کشتارگاه/ 6 نفر مصدوم شدند

پلیس راهور اعلام کرد: آزادراه شمال و محور چالوس از عصر امروز دوطرفه می‌شود

یک سد دیگر هم سرریز کرد

زمان بازگشایی جاده چالوس اعلام شد

حمل و نقل دریایی در مازندران تسهیل می شود

جاده چالوس از ساعت 16 امروز دوطرفه می‌شود

سد مازندران سرریز شد

بازگشایی دوطرفه جاده چالوس از ساعت 16 امروز

اسکان 2000 مسافر در بقاع متبرکه جویبار

شروع سبز بازار سرمایه در سال جدید

ترافیک سنگین در جاده‌های شمال؛ هراز و کندوان‌ مه‌آلود است!

اثر ورزش بر تاب‌آوری روانی و ذهن ما

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

برگزاری راهپیمائی روز جهانی قدس در استان مازندران

پسر رونالدو در حال آماده کردن افطاری برای نیازمندان

پیروزی قاطع واترپلو جوانان ایران مقابل سریلانکا

ترامپ و نگرانی از محدودیت‌های ویزا برای المپیک لس‌آنجلس

صعود 4 فرنگی‌کار به نیمه‌نهایی؛ شکست دادمرز در دور نخست

درد کهنه، دشمن طارمی

بزرگترین بازیکن تاریخ ازبکستان در ایران