پیام مازند

آخرين مطالب

آغاز مشابهت‌یابی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاه آزاد گفتگو

آغاز مشابهت‌یابی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاه آزاد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس دانشگاه آزاد از آغاز رسمی مشابهت‌یابی طرح‌نامه‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاه آزاد با همکاری مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) به منظور صیانت از تولیدات اصیل علمی خبر داد. - اخبار سیاسی -
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، نشست اجرایی سازی تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی با مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) با حضور محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین بهرامی، رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) و محمد علی اکبری معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.
دانشگاه آزاد اسلامی 400 شهید را تقدیم اسلام کرده است
طهرانچی در این نشست ضمن تبریک ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) و با اشاره به همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مجموعه نور گفت: مجموعه نور یک مجموعه وسیعی است و کار بزرگی در همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علم کشور صورت گرفته که بلاشک جریان علمی کشور از آن سود خواهد برد. 
وی با بیان اینکه حدود 4 ماه است همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه نور آغاز شده است، اظهار کرد: در همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مرکز نور که در زمینه مشابهت‌یابی پایان‌نامه‌هاست، کار به این گونه است که تا کنون پایان‌نامه‌ها فقط با پایان‌نامه‌های موجود قبلی مشابهت‌یابی می‌شد، اما در حال حاضر پایان نامه‌ها با مقالات نیز مشابهت‌یابی می‌شود که این موضوع برای ارتقای علم کشور بسیار مهم است و اولین بار است که در کشور انجام می‌شود و باعث صیانت از کارهای اصیل علمی خواهد شد. 
طهرانچی ادامه داد: مرحله تست آزمایشی در این زمینه به اتمام رسیده و از امروز مرحله رسمی کار مشابهت‌یابی طرح‌نامه‌ها، پیشنهادهای پایان‌نامه و رساله و اصل پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و مقالات با مجموعه فاخر نور آغاز می‌شود. همچنین مقرر شد که در مرحله دوم خطایابی پایان‌نامه‌ها و اصلاح ویراستاری و در مرحله سوم علم سنجی نیز به این همکاری اضافه شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه یکی از مباحثی که بسیار مورد تأکید این دانشگاه است، بحث هوش مصنوعی است، گفت: امیدواریم در این حوزه نیز به همراه مرکز نور یک شبکه داشته باشیم تا کارهای علمی و مثمرثمری انجام دهیم. ما هوش مصنوعی را رقیب علم نمی دانیم، بلکه آن را دستیار آموزش و پژوهش می دانیم و در نظر داریم در گامهای بعدی همکاری با مرکز نور در این حوزه به طور جدی و با هوشیاری کامل وارد شویم. 
طهرانچی خاطر نشان کرد: گام اول پروژه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و موسسه نور به بهترین شکل ممکن اجرا شده است.
در ادامه علی اکبری با ارائه گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدای تفاهم‌نامه با مرکز نور اظهار کرد: قرارداد اولیه در خردادماه سال جاری امضا شد و از آبان ماه کار با مرکز نور آغاز شد که طی این 4 ماه از سامانه سمیم که سامانه مشابهت‌یابی بین طرحنامه‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها است، تست گرفته شد و ان‌شاءالله از امروز کار به صورت رسمی آغاز می شود.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین بهرامی گفت: سامانه سمیم که اولین سامانه مشابه یاب است، از 10 سال گذشته کار خود را آغاز کرده و دارای بزرگترین بانک داده‌ها از داده‌های اسلامی است که با، 65 هزار جلد کتاب، 160 هزار پایان نامه، یک میلیون مقاله، 4 میلیون صفحه وب، کتب اصلی علوم انسانی و داده‌های که کاربران به صورت داوطلبانه وارد می کنند، پشتیبانی انجام می‌دهد.
وی با بیان اینکه سامانه سمیم زیرساخت‌های فنی خوبی و ظرفیت خوبی را ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: این سامانه در مشابه یابی زبان عربی در کشور منحصر به فرد است. در حال حاضر مجلات، پایان نامه‌ها و رساله‌ها به این سامانه ارجاع شده و کار مشابهت یابی انجام می‌شود. 
بهرامی با اشاره به همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما طی 4 ماه گذشته زیرساخت های سخت افزاری و سامانه نرم افزاری خود را ارتقا دادیم که پاسخگوی مراجعین دانشگاه آزاد اسلامی باشیم. امسال مدت زمان پاسخگویی برای ارزیابی در سامانه سمیم به زیر یک ساعت رسیده است. همچنین برای بهتر انجام دادن کارها یک کارگروه مجازی تشکیل شد که 24 ساعته و بدون تعطیلی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کارها را انجام می‌دادند. 
وی تأکید کرد: ما همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی را یک همکاری راهبردی می‌بینیم و منحصر به این پروژه نمی‌دانیم. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/876002/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

علیرضا منصوریان: ارتباط گرفتن با دهه هشتادی ها بسیار سخت است!

برخی از مشهورترین جملات قصار و حرکات علیرضا منصوریان!

شعری که در روز خداحافظی علیرضا منصوریان از فوتبال در ورزشگاه می خواندند

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

تصاویر/ دیدار جامعه قرآنی مازندران با نماینده ولی فقیه در استان

گشایش جشنواره نور تهران

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

آیت الله محمدی لائینی: برنامه قرآنی در ماه رمضان مصداق کار به‌جاست

خاطراه جالب علیرضا منصوریان از شعرخوانی همراه با نیما نکیسا در اردوی تیم ملی

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

مهدی ترابی: امسال می خواهیم با تراکتور یک اتفاق بزرگ رقم بزنیم

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بابلسر+ تصاویر

تکذیب شایعه جنجالی درباره انزونزی! حقیقت ماجرا چیست؟

دیدار فرمانده پایگاه پدافند هوایی شهید ظرافتی بابلسر با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان+ تصاویر

سردار مفخمی شهرستانی: ماه رمضان، فرصتی استثنایی برای خدمت به مردم است

سرهنگ خورشاد: لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

بیرانوند: لس بووووو، شب‌ بخیر!

افشاگری منصوریان از عصبانیت و چَک‌زدن قلعه‌نویی

مجید جلالی : برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان هیچ برنامه‌ای نداریم و واقعا نگران‌کننده است

مهرداد محمدی: فرزندم به دنیا آمد و دوست داشتم در ایران بازی کنم

محفلی با شهدای گمنام ویژه لیالی قدر در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برگزار می‌شود

برگزاری مراسم تحویل سال نو در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران

زره ضد مارگزیدگی با هزینه ناچیز و هدست ALS؛ دو دستاورد پزشکی

تجلیل مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از شاعر برگزیده جشنواره «اشک انار» + تصاویر

راه‌اندازی 120 قرارگاه نوروزی در مازندران

دیدار رئیس‌جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح/ پزشکیان: یاد نگرفته‌ایم با هم بنشینیم و به حرف درست‌ گوش کنیم

اسکوچیچ: مقابل گل‌گهر نشان دادیم لایق قهرمانی هستیم

گزارشگر جنجالی با اطلاعات عجیب و غریب

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

گزینه پیشنهادی وزارت اقتصادی باید برای ارتقای ارزش پول ملی تضمین ارائه کند