پیام مازند

آخرين مطالب

رینگ شهری نشتارود در گیرودار ضعف مدیریتی گفتگو

رینگ شهری نشتارود در گیرودار ضعف مدیریتی
  بزرگنمايي:

پیام مازند - اختلافات سلیقه‌ای، طایفه‌ای یا عدم ابلاغ طرح هادی معضل رینگ شهری نشتارود را به معضلی تبدیل کرده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنکابن، با نزدیک شدن به سال نو و گردشگرپذیر بودن شهرهای غرب استان به ویژه نشتارود یکی از معضلات و چالش‌های مهم ترافیکی در غرب استان رینگ شهری نشتارود است که مهمترین گره ترافیکی این منطقه با اتمام این پروژه حل می‌شود اما متاسفانه این پروژه سالهاست با گره‌هایی که از قبل خورده سفت و سخت باز می‌شود و بارها و بارها بازدیدهای بی سرانجام و بی ثمره مسئولین از این پروژه نه تنها فایده‌ای نداشته بلکه باعث شده هر سال بیشتر به تعویق بیفتد.
پروژه رینگ شهری نشتارود به طول 7 کیلومتر، به عنوان یک راه‌حل اساسی برای معضل ترافیکی این شهر طراحی شده است. این پروژه که در سال 1389 با حضور مسئولان محلی کلنگ‌زنی شد با توجه به رد شدن از اراضی کشاورزی بهترین راه برای رفع معضل ترافیک شهری بود و قرار شد با ایجاد یک مسیر جدید، گره‌های ترافیکی موجود را باز کرده و به بهبود وضعیت حمل و نقل در نشتارود کمک کند. با این حال، پس از گذشت 13 سال، این پروژه همچنان در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و شهروندان نشتارود با مشکلات ترافیکی روزمره دست و پنجه نرم می‌کنند. وعده‌های مکرر مسئولان در مورد پیشرفت این پروژه، به دلیل عدم تحقق، نگرانی‌های زیادی را در میان مردم ایجاد کرده است. 
مرتضی شکوهی فرماندار ویژه تنکابن در حاشیه بازدید از پروژه رینگ شهری نشتارود با انتقاد از کم کاری در اجرای پروژه رینگ شهری نشتارود اظهار داشت: درست است که مشکلات و معارضین و... وجود دارد، اما این کم‌کاری‌ها برای ما محرز نیست. 
وی با اشاره به اختلافات در شورای اسلامی و شهرداری بر سر پروژه رینگ شهری نشتارود افزود: شهرداری و شورای اسلامی با کنار گذاشتن اختلافات همدلانه پای کار بیایند در این پروژه نگاه طایفه‌ای و منطقه‌ای را کنار بگذارند و نگاه ملی داشته باشند چون این پروژه ملی است و تمام منافع آن به خود شهر و مردم برمی‌گردد.
فرماندار تنکابن اضافه کرد: کمبود اعتبارات و عدم اجرا و ابلاغ طرح هادی یکی دیگر از مشکلات اجرایی نشدن و توقف پروژه رینگ شهری نشتارود است که امیدواریم با همت مسئولان هر چه سریعتر این مشکلات را برطرف کنیم.
حمید یوسفی ‌نژاد شهردار نشتارود نیز با تاکید بر اینکه نشتارود از ضعف مدیریتی رنج می‌برد افزود: ضعف مدیریتی و عدم ابلاغ قرارداد مشاور و طرح هادی از سوی استانداری باعث توقف پروژه شده به طوری که قسمتی از رینگ شهری توسط برخی از مالکین بسته شده و قابل استفاده نیست و معارضین و مالکین خواستار اجرای تغییر کاربری باقیمانده زمین‌ها هستند. 
وی افزود: در صورت عدم اجرای ابلاغ طرح هادی ما از مسئولان خواستار آن هستیم که بنا بر قول‌های از قبل داده شده توسط مسئولین به ما اجازه بدهند تا طبق قوانین بتوانیم جواز ساخت را برای مالکین صادر کنیم.
شهردار نشتارود تاکید کرد: با توجه به عدم تامین اعتبار لازم برای اتمام پروژه رینگ شهری نشتارود و با نزدیک شدن به قرارداد پروژه در 25 اسفند ماه سال جاری پیمانکار پروژه به مدت یک سال است که معوقات خود را دریافت نکرده است.
یوسفی‌نژاد با اشاره به پیشرفت فیزیکی 40 تا 50درصدی پروژه رینگ شهری نشتارود گفت: با توجه به اعلام پیمانکار و فنی کاران برای کامل شدن این پروژه به 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز است تا حداقل در طی یک سال و نیم دیگر به بهره برداری برسد.
شهردار نشتارود گفت: شهرداری با تعداد 182 مالک در فاز 1و 2 توافق کرده و انجام شده و در فاز 3 هنوز توافقی با مالکین انجام نشده است. 
به گزارش تسنیم، با نزدیک شدن به سال نو و سرریز شدن مسافران به شهرهای غرب مازندران از جمله نشتارود تسریع در روند پروژه رینگ شهری نشتارود می‌تواند یکی از بزرگترین گره های ترافیکی شهر نشتارود باشد و به واسطه آن مشکل شهرهای اطراف را نیز حل کند و این به همت جدی مسئولان و نهادهای نظارتی نیاز دارد نه به بازدید‌های بی ثمر و وعده و وعیدهای بی‌جواب.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/875132/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خرید دستگاه VAR توسط سپاهان از فدراسیون فوتبال

نبی: ونزوئلا پیشنهاد داده و شاید آن را هم قطعی کنیم

پیروانی: به جای تیم خاص، یک بار تیم قهرمان بگویید

بررسی پول‌های بلوکه شده فدراسیون فوتبال در فیفا

مراسم هفتگی هیئت شهدای گمنام شهرستان چالوس برگزار شد+ تصاویر

اخراج البوشل؛ النصر 3-0 الخلود

ضربه خطرناک کویادو؛ النصر 3-0 الخلود

توضیحات نبی در مورد تجهیز استادیوم‌ها به VAR

گل‌به‌خودی؛ النصر 3-1 الخلود

پیروانی: تا وقتی دنبال بهانه هستید، ما قهرمانیم! درباره پرسپولیس صحبت نکنید

برگزاری 15 هزار محفل انس با قرآن به نیابت از 15 هزار شهید فارس

کور شدن 5 ثانیه‌ای؛ معضل لامپ‌های زنون در جاده‌ها

دفاع مهدی محمد‌نبی از عملکرد فدراسیون فوتبال

گل سوم النصر به الخلود توسط دوران

فرکی:امیدوارم بتوانیم پس از قهرمانی سال 1393 یک‌بار دیگر مردم خوزستان را خوشحال کنیم

اعلام لیست اولیه تیم ملی برای دیدارهای فروردین

ایلان ماسک دست به افشاگری زد/ رسوایی بزرگ در پیش است؟

دنیل کریگ بازیگر دنیای نارنیای گرتا گرویگ شد

حدادی: به نفع ماست که پول‌های فولاد مبارکه پیش ما باشد

عوارض جدی شیرین کننده‌های مصنوعی

داستانک/ زندگی و نخ کردن سوزن

کارتال: امروز فوتبال قشنگ و سه امتیاز را به طرفداران هدیه دادیم

کارتال: آرام آرام در حال بازی دادن به بازیکنان جوان هستم تا پیشرفت کنند

سوال جالب یونایتدها از برونو: چقدر به داور پول دادی!

کاشت 1500 اصله نهال در جمعه‌های نارنجی تنکابن

روحانی: اینکه هنوز داریم بحث می کنیم FATF باشد یا نباشد، یا تعطیلی شنبه خلاف شرع هست یا نه، اندازه عقل ما را نشان می دهد

امام جمعه کرج: انتهای هر مذاکره‌ای با آمریکا، پایان نظام جمهوری اسلامی است

محقق داماد: مگر هر واجبی باید در قانون بیاید؟

باید و نباید‌های آقای قالیباف برای دولت/ رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

آنچه که باید درباره فشار خون بدانیم

داستانک/ منطق معلم

عیدی 3 امتیازی سرخ‌ها به هواداران؛ قفل صدر برای پرسپولیس باز شد

یک فقره تصادف در نکا 7 مصدوم داشت

پرسپولیس 2 - ملوان صفر؛ قرمزها موقتا به صدر جدول رفتند

عوامل موثر در بروز زوال عقل

4 بیماری شایع در زنان که با مشکل قلبی مرتبط است

بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از گذر بهار رمضان

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

ضدحمله برای ملوان که برتری عددی سرخپوشان اجازه کار به ملوانی ها نداد

سنندج غرق در نور قرآن؛ جشن تجلیل از حافظان نوجوان قرآن کریم

از جزء سیزدهم قرآن تا خدا نور است با صدای یوسف اسلام

فواید بی‌نظیر ورزش برای مغز

محبت پدر و مادر

جای خالی کاپیتان مقابل تراکتور پر می‌شود

حال هوای ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی پرسپولیس و ملوان

بنزما: پسرم با شکست‌های الاتحاد اشک می‌ریزد!

غایبان استقلال برای دیدار مقابل ذوب‌آهن مشخص شدند

آرنولد فینال جام اتحادیه را از دست داد

توان‌یاب کاشانی پسر نقره‌ای جهان در المپیک زمستانی تورین 2025 شد

جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در خرم‌آباد