پیام مازند

آخرين مطالب

بیش از 10 هزار نیروی پلیس در محورهای مواصلاتی و سطح مازندران به‌کار گرفته می‌شود گفتگو

بیش از 10 هزار نیروی پلیس در محورهای مواصلاتی و سطح مازندران به‌کار گرفته می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فرمانده انتظامی مازندران از به‌کارگیری 10 هزار و 800 نفر پلیس در گشت‌های خودرویی، موتوری و انتظامی در اجرای طرح نوروزی 1404 در محورهای مواصلاتی و سطح استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سردار حسن مفخمی شهرستانی ظهر امروز_پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در رزمایش طرح نوروزی پلیس راه واقع در ستاد انتظامی استان با بیان اینکه پلیس با شعار امنیت و آرامش بهاری، ضیافت الهی برای برقراری امنیت مردم و مسافران نوروزی سال 1404 گام برداشته است، اظهار کرد: مازندران با دارا بودن 10 هزار و 309 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی، 14 گردنه و دو هزار و 700 کیلومتر راه با تلاش‌های مجددانه مأموران و عنایت خداوند شاهد کاهش چشمگیر ترافیک و کاهش تصادفات بوده‌ایم.
وی با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه کاهش تصادفات در سال‌جاری افزود: با استفاده از تمام ظرفیت‌ها، این استان استان با کاهش 11 درصدی متوفیان، چهار درصدی مجروحان و 19 درصدی تصادفات در سال‌جاری روبه‌رو بوده است.
فرمانده انتظامی مازندران اجرای طرح زمستانه پلیس راه را از بیستم آذر تا بیستم اسفند سال‌جاری در استان اشاره کرد و گفت: علی‌رغم بارش‌های خوب زمستانی شاهد کاهش 61 درصدی متوفیان، 45 درصدی مجروحان و 38 درصدی تصادفات در این مدت بوده‌ایم.
مفخمی شهرستانی با بیان اینکه بایستی هرچه جدی‌تر، پرتلاش‌تر و با یک حرکت جهشی و اقدامی جهادی حرکت کنیم تا در فرایند ایمنی ترددها و البته کاهش تصادفات به نتیجه‌ای در شأن مردم و کشور برسیم.
وی با تاکید بر تقویت همکاری‌های روز افزون میان دولت، پلیس و سایر دستگاه‌ها یادآور شد: اجرای سختگیرانه مقررات و برخورد با متخلفان، بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین کنترل و نظارت بر تردد خودروها و رانندگان، سه راهکار اساسی برای کاهش تصادفات و تلفات رانندگی است.
فرمانده انتظامی مازندران با تاکید بر اینکه اگر راننده‌ای مرتکب تخلفات حادثه‌ساز شود، ضمن اعمال قانون تا پایان تعطیلات نوروزی خودروی وی در پارکینگ توقیف خواهد شد، اظهار داشت: رانندگانی هم که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند، تشویق خواهند شد.
وی با بیان این‌که طرح انتظامی و ترافیکی ویژه نوروز 1404 از بیست‌وپنجم اسفند شروع و تا پانزدهم فروردین به مدت 20 روز در قالب گشت‌های خودرویی، موتوری و انتظامی اجرا می‌شود، مطرح کرد: در اجرای این طرح سازمان‌های امدادی از قبیل راهداری، اورژانس و هلال احمر، امداد خودرو، بیمه و سایر رده‌های مرتبط در راستای تسهیل امور ترافیکی در تعامل و همکاری با پلیس حضور خواهند داشت.
وی از به‌کارگیری 10 هزار و 800 نفر در گشت‌های خودرویی، موتوری و انتظامی، چهار هزار و 560 نفر در گشت‌های خودرویی و موتوری پلیس راه و شش هزار و 400 نفر در گشت‌های خودرویی و موتوری پلیس راهنمایی و رانندگی در زمان اجرای طرح در محورهای مواصلاتی و سطح استان خبر داد و گفت: هدف از اجرای طرح نوروزی تسهیل در تردد و عبور و مرور، افزایش انضباط ترافیکی و ایمنی تردد وسایل نقلیه، مدیریت حوادث ترافیکی به‌ویژه جلوگیری از انسداد محور بر اثر حوادث طبیعی یا حوادث غیرمترقبه، رسیدگی سریع و به موقع به تصادفات و کمک به مصدومان و در راه ماندگان، تعامل با استان‌های هم‌جوار در اجرای محدودیت و ممنوعیت‌های تردد در محورهای مواصلاتی است.
کد خبر 848725

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضدحمله برای ملوان که برتری عددی سرخپوشان اجازه کار به ملوانی ها نداد

سنندج غرق در نور قرآن؛ جشن تجلیل از حافظان نوجوان قرآن کریم

از جزء سیزدهم قرآن تا خدا نور است با صدای یوسف اسلام

فواید بی‌نظیر ورزش برای مغز

محبت پدر و مادر

جای خالی کاپیتان مقابل تراکتور پر می‌شود

حال هوای ورزشگاه آزادی پیش از شروع بازی پرسپولیس و ملوان

بنزما: پسرم با شکست‌های الاتحاد اشک می‌ریزد!

غایبان استقلال برای دیدار مقابل ذوب‌آهن مشخص شدند

آرنولد فینال جام اتحادیه را از دست داد

توان‌یاب کاشانی پسر نقره‌ای جهان در المپیک زمستانی تورین 2025 شد

جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در خرم‌آباد

45 هزار دانش آموز مازندران روزه اولی هستند

توسعه زبان فارسی در دانشگاه پیام نور؛ معرفی سرپرست جدید مرکز آموزش

تخصیص 500 میلیارد تومان برای گازرسانی کجور؛ پرواز مشهد دایر می شود

بهترین مواد غذایی برای تقویت چشم

ما زیبایی رو الان به شکل اعتباری میبینیم!

برگزاری میز خدمت ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در نماز جمعه شهرستان رودان

سخنرانی مدیر کل بنیاد سمنان در مراسم نماز جمعه به مناسبت بزرگداشت روز شهید

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده

گواردیولا: بابت حذف از سی‌ال اصلا ناراحت نیستم!

زورگیران مسلح، طعمه‌های خود را گروگان می‌گرفتند تا از خانواده‌هایشان اخاذی کنند

با خرید طلای آب شده پول خود را دور بریزید!

با این پنج خوراکی در خواب کالری بسوزانید

شاعرانه/ به باطن همچو عقل کل، به ظاهر همچو تنگ گل

شهلا بهروزی‌راد: شروع خوبی در سال جدید خواهم داشت

علی‌نژاد: کمیته المپیک دخالتی در امور فدراسیون‌ها ندارد

برگزاری نشست کارگروه فنی فوتسال آسیا با حضور مربی تیم ملی

درخشش طباطبایی با شکست رقیب قدرتمند آمریکایی

صعود صادقی به رده‌بندی و حذف 4 کاراته‌کا در لیگ جهانی چین

حسینی جو : مشارکت مردم و جوانان در پیشبرد امور از ارکان اساسی گفتمان وفاق در دولت چهاردهم است

برپایی همایش‌های پاک‌سازی سطح شهر شیرود در آستانه نوروز 1404

5 تن برنج ایرانی تخلیط شده در بابل کشف شد

کشتی ساحلی قهرمانی کشور| مازندران قهرمان شد/ نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند

ستاره های فوتسال ایران در مازندران به خط شدند

سپاه فجر فارس رتبه برتر سومین جشنواره قرآنی نور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد

اعلام محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی کشور

حجت الاسلام سلیمانی: باید نور قرآن را در خانه‌های خود گسترش دهیم

رمضان فرصتی برای تعالی معنوی

آیت‌الله محمدی لائینی: بشر دنیای بدون آمریکا و اسرائیل را به‌زودی تجربه خواهد کرد

ملی شدن صنعت نفت از افتخارات ملت ایران است

تصاویر/ برپایی نمازجمعه شهرستان ساری

ایام نوروز نباید سبب حرمت شکنی لیالی قدر شود

مازندران| افتتاحیه نوروزگاه در شهر جنگلی زیراب

شناسایی متکدی دارای 140 میلیون ریال پول نقد در اراک

یازده نکته برای سلامت مغز

بررسی نگاه سعدی به «طلب عمر جاودانه» به استناد به اشعار وی

خشم و ناباوری در اولدترافورد؛ داور باید قرمز می‌پوشید

جوشش دوباره چشمه فصلی سراب کیو خرم‌آباد + فیلم

توزیع 9 تن گوشت تنظیم بازار در نکا برای شب عید و رمضان