پیام مازند

آخرين مطالب

فرهنگ‌سازی تفکیک زباله از مبدا، نخستین مؤلفه مدیریت پسماند است گفتگو

فرهنگ‌سازی تفکیک زباله از مبدا، نخستین مؤلفه مدیریت پسماند است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس سازمان محیط‌زیست کشور گفت:مدیریت پسماند چند مؤلفه دارد که نخستین آن با فرهنگ‌سازی تفکیک زباله از مبدا آغاز می‌شود و بعد هم زیرساخت‌های لازم باید مهیا شود؛ سپس پردازش و بازیافت صورت بگیرد که البته ما نیازمند مدیریت منسجم پسماند هستیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، شینا انصاری بعدازظهر امروز_پنجشنبه شانزدهم اسفند _ در مراسم بزرگداشت زنده‌یاد «الن ووسالو» مادر درناهای سیبری واقع در بنیاد حریری بابل با بیان اینکه افرادی مانند زنده‌یاد ووسالو سرمایه‌ای برای کشور محسوب می‌شوند، اظهار کرد: این دوستدار محیط‌زیست علاوه بر این‌که در زمینه حیات وحش و محیط زیست فعالیت پژوهشی داشت، در حوزه ارتباط با جوامع محلی نگاه ژرفی داشتند و این نقطه مهم و حلقه مفقوده ما در حوزه محیط زیست شناخته می‌شود.
وی با اشاره به اینکه وقتی تصمیم‌هایی در حوزه محیط زیست گرفته می‌شود به طور حتمی باید به موضوع جوامع محلی و معیشت بومیان توجه ویژه داشته باشیم، افزود: بانو الن ووسالو یک کنشگر اصیل زیست محیطی بوده که بیش از نیم قرن در این راستا تلاشی مستمر داشت.
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: امروز باید قدرشناس بنیاد علمی حریری بابل باشیم که بانی این برنامه مؤثر برای محیط زیست شدند.
انصاری با اشاره به بحث پسماند مازندران یادآور شد: نکته‌ای که باید بر آن تاکید کنم، اینکه در قانون بالادستی مدیریت اجرایی پسماند عادی بر عهده وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها ودهیاری‌ها است و سازمان محیط زیست به عنوان دستگاه نظارتی و حاکمیتی موضوع را پیگیری و مطالبه می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه محیط زیست در کارگروه پسماند که نظارت آن با محیط زیست است حتماً موضوع پسماند مازندران و به خصوص بابل را در اولویت پیگیری قرار خواهد داد، اظهار داشت: این روزها مشکل پسماند مسئله اصلی و مهم و چالشی استان‌های شمالی به ویژه مازندران است و ما هم این موضوع را در هیئت دولت پیگیری می‌کنیم تا این مشکل و نگرانی مردم برطرف و حل و فصل شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با بیان اینکه معتقدیم در مورد پسماند حتماً باید رویکرد کارشناسی و فنی با راهکار علمی داشته باشیم، مطرح کرد: راهکار حل مشکل پسماند را فقط در زباله‌سوز خلاصه نکنیم، چراکه زباله‌سوز یکی از مولفه‌هاست.
انصاری ادامه داد: مدیریت پسماند چند مؤلفه دارد که اولین آن با فرهنگ‌سازی تفکیک زباله از مبدا آغاز می‌شود و بعد هم زیرساخت‌های لازم باید مهیا شود؛ سپس پردازش و بازیافت صورت بگیرد که البته ما نیازمند مدیریت منسجم پسماند هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در ادوار گذشته به ویژه برای استان‌های شمالی تصمیم‌های غیرکارشناسی گرفته شد؛ برای نمونه زباله‌سوز نوشهر را ساختند که معتقدیم آن‌جا کارآیی نداشته و لازم است زنجیره مدیریت پسماند کامل شود.
کد خبر 846351

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/874509/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حسرت محبی مقابل زنیت تمدید شد

خلیلی: آقای درویش با آبروی من بازی کرد

خلیلی: من به تنهایی دلیل موفقیت پایه پرسپولیس نبودم

اولین بازیکن تاریخ NBA با 4 هزار پرتاب 3 امتیازی!

مربی مشهور والیبال از سمت خود کناره‌گیری کرد

ورود ناگهانی پرسپولیس به خانه استقلال و نکونام!

اخراج دانش‌آموز به دلیل بی‌پولی/ سرنوشت مدیر مدرسه چه شد؟

356 ساخت‌وساز غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد

تردد روان در جاده‌های مازندران/ احتمال اعمال یک‌طرفه شدن در کندوان و هراز

زمان قطعی برق خرم آباد امروز جمعه 24 اسفند (خاموشی برق)

زمان قطعی برق ساری امروز جمعه 24 اسفند (خاموشی برق)

انتصاب سرپرست دانشگاه پیام نور واحد بردسیر

بررسی تجربه ایسلند در اصلاح پول ملی 1981

صدور مجوز 30 معدن جدید در آمل

اطلاعات سپاه مازندران برای کشف احتکار برنج در بابل پای کار آمد

نوروز‌خوانی بشارتی بهاری با رنگ و بوی معنوی

کشف محموله احتکار شده برنج در بابل

از کجا بفهمیم کمبود ویتامین D داریم؟/ 5 نشانه کمبود ویتامین D

دیدگاه مولانا درمورد وادی حیرت و نسبت عقل و حیرت

واکنش مجازی ستاره سپاهان به مصدومیت رباط صلیبی

پاسخ برونو فرناندز به راتکلیف: ما بی‌کیفیت نیستیم

مدعیان طلای 97 کیلوگرم آسیا؛ رقابت یک سامورایی ایرانی با آزادکار روسی

شکسته شدن یک رکورد ملی در مسابقات دوومیدانی جام رمضان

14 مازندرانی به مسابقات جهانی دانش آموزی اعزام می‌شوند

دیدار تیم های فوتبال نساجی مازندران و سپاهان اصفهان

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در جاده ها

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های کشور

تصاویر/ دیدار جانبازان بصیر با نماینده ولی فقیه در مازندران

«چشمه‌کیله» نبض گردشگری تنکابن

بهترین روش تشخیص سنگ کلیه

نکته ای جالب در مورد داستان شازده کوچولو

ساعت‌شنی در کیهان؛ نمایی نادر از تشکیل ستارگان

سریال جدید کره‌ای «کارما» با بازی بازیگر معروف «بازی مرکب»

شنیده شدن صدای پای بهار در مازندران

ترامپ مجوز بایدن برای پرداخت پول نفت روسیه را تمدید نکرد

سوال سیزدهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها»+ فیلم

پزشکیان: کشورهای اروپایی که پول دارند به اندازه ما مصرف نمی‌کنند

افزایش عرضه مرغ به بازار کشور در آستانه سال نو

هجوم پرندگان گند خوار به بابل

گشت‌های پهپادی پلیس مازندران برای کنترل ترافیک نوروزی جاده‌های کندوان و هراز

تاجگردون: آب و برق جزایر ایرانی را درست نکردیم و حالا با سوبسید می‌خواهیم مردم را به آنجا ببریم؟!

معاون حقوقی رئیس‌ جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است/ بخش‌هایی از آن غیرقابل اجراست

چند نکته برای خرید آجیل و شیرینی شب/ چگونگی تشخیص آجیل سالم

داستانک/ خودخواهی عارف

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

بازی با پرسپولیس برای فلاح حیثیتی شد!

برنامه بازیهای یک چهارم نهایی لیگ اروپا و لیگ کنفرانس

سهمیه ایران در آسیا صفر شد!

توصیف ایتالیایی ها از طارمی

ممنوعیت‌های ترافیکی برای امروز جمعه