توسعه متوازن شرق تا غرب مازندران ضروری است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - رئیس امور استانها سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: توسعه متوازن از شرق تا غرب مازندران را دنبال میکنیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، امیدعلی پارسا امروز در آیین معارفه رییس جدید سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران در ساری، اظهار داشت: یکی از اقدامات اساسی که آن را در مازندران دنبال میکنیم توسعه متوازن استان از شرق تا غرب مازندران است.
وی با بیان اینکه برنامههای تکمیلی طرحها کامل نمیشود، گفت: تخصیص اعتبارات عمرانی 19 درصد است برنامه تکمیل طرحها محقق نمیشود و اتمام پروژهها به درازا کشیده است.
رئیس امور استانها سازمان برنامه و بودجه، افزود: اصلاح نظام هزینهای در استان یک ضرورت مهم است که آن را دنبال میکنیم.
پارسا با تاکید بر لزوم رشد اعتبارات استانی، عنوان کرد: رشد اعتبارات استانی 35 درصد است، اما مشکلات حل نمیشود و نیاز است در یک دوره و بازه زمانی دو تا 3 ساله مشکل رسیدگی شود.
وی گفت: نیاز به افزایش بهرهوری در مازندران داریم و اگر 10 درصد بیشتر از ظرفیت فعلی بهرهوری افزایش یابد با این اقدام تخصیص اعتبارات استان نیز افزایش خواهد یافت.
عبدالرضا کریمپور ملکشاه، رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مازندران نیز با اشاره به اینکه منابع اندک استانی حرکت به سمت توسعه را کند میکند، خاطرنشان کرد: با همکاری استاندار و نمایندگان میتوانیم سهم اعتبارات ملی را افزایش دهیم.
وی افزود: کشاورزی بخش عمده اقتصاد مازندران را تشکیل میدهد و لازم است به سمت اقتصاد نوین در استان حرکت کنیم.
کریم پور ملکشاه افزود: با حمایت مدیران مازندران کارخانههای خلاق و نوآور راه اندازی شود و مدیریت نتیجه محور را به صورت جدی در استان اجرایی کنیم و انجام کار کارشناسی در اولویت است.
عالیه زمانی، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی هم گفت: سالها است با نسخههای مشابه در استان مازندران مدیریت صورت میگیرد و نیازمند تغییراتی در امور هستیم.
وی رویکرد برنامه هفتم را رویکرد مسئله محور دانست و به پتانسیلهای استان مازندران اشاره کرد و ادامه داد: دولت چهاردهم از این ظرفیتها لازم است استفاده کند.
نماینده مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: مازندران و گیلان پیرترین استانهای کشور هستند و استان قطب کشاورزی کشور است اما این شاخص در اعتبارات ملی لحاظ نمی شود.
علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی هم خواستار تغییر نگاه بودجهای به مازندران شد و یادآوری کرد: حدود 40 درصد تولید ناخالص داخلی کشور از آن مازندران است. تمام شاخصهای استان باید براساس این نگاه توسعه دیده شود و سازمان برنامه و بوجه کارشناسی در موضوعات مختلف مازندران ورود کند.
وی تاکید کرد: استان مازندران کسری برق دارد و در مهار آب و توسعه زیرساخت جاده نیز مشکل داریم.
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱:۳۱
-
۱۳ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/868990/