سهم ناچیز اعتبارات دولتی در لرستان/ 300هزار بیکار داریم
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام مازند - نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس از وجود 300 هزار بیکار در لرستان و سهم ناچیز اعتبارات دولتی برای این استان انتقاد کرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، رضا سپهوند، شامگاه سهشنبه، در نشست شورای اداری لرستان، گفت: دولت چهاردهم وارث 13 دولت گذشته است و آنچه از این دولتها بهجا مانده، پروژههایی است که افتتاح آنها باعث شرمندگی است.
او اضافه کرد: جای تأسف است که در لرستان پروژهای افتتاح شود و فقط 11 نفر مشغولبهکار شوند، درحالیکه در استانهای دیگر با افتتاح یک طرح، هزار یا 2000 شغل ایجاد میشود.
بحران معیشتی کارگران لرستان/ سالها بیتوجهی دیدهایم نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس ادامه داد: در سفر اول رئیسجمهور شهید به لرستان، مصوبات اجرایی نشد و تخصیصهای لازم به این استان تعلق نگرفت.
سپهوند بیان کرد: در سفر دوم رئیسجمهور شهید سهمی از 45 هزار میلیارد تومانی که دولت سیزدهم به استانها اختصاص داد، به لرستان تعلق نگرفت.
او تأکید کرد: مردم بدون کمک دولت، پروژههایی را اجرا میکنند، درحالیکه اعتبارات قطرهچکانی مانند 18 یا 30 میلیارد تومان برای یک پروژه نمیتواند مشکل بیکاری را رفع کند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: لرستان با بیش از 300 هزار بیکار مواجه است و با این روند نمیتوان انتظار داشت که مشکلات این استان رفع شود.
سپهوند اعلام کرد: استان کهگیلویهوبویراحمد که هم از نظر جمعیت و هم وسعت کوچکتر از لرستان است، در دهه فجر امسال 800 میلیارد تومان اعتبار دریافت کردهاست، درحالیکه لرستان از این سهم بیبهره بودهاست.
او تأکید کرد: اگر قرار باشد پروژههای عمرانی لرستان با شیوه فعلی پیش بروند، برخی طرحهای زیرساختی مانند پروژه راهآهن تا 20 سال آینده هم به بهرهبرداری نخواهند رسید.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: پروژههای لرستان حداقل به 25 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند و تخصیصهای سالانه 200 یا 300 میلیارد تومانی، پیشرفت این پروژهها را به تعویق خواهد انداخت.
سپهوند خاطرنشان کرد: آزادراهی که در حال اجرا است، همچنان در مرحله دوم متوقف ماندهاست و جادههای مواصلاتی لرستان که مسیر ارتباطی به ایلام و کربلا محسوب میشوند، موردتوجه سرمایهگذاریهای کلان قرار نگرفتهاند.
او با اشاره به بلاتکلیفی سدهای مهم لرستان، اشاره کرد: تأمین آب شرب بسیاری از مناطق این استان همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد و اگر این روند ادامه پیدا کند، در 10 سال آینده نیز به نتیجه نخواهد رسید.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیسجمهور در همان هفته نخست فعالیت دولت، تأکید داشت که هشت استان بر اساس شاخصهای اقتصادی، جمعیتی و شاخص فلاکت در اولویت قرار گیرند، اما لرستان عملاً از این برنامه کنار گذاشته شد.
سپهوند با بیان اینکه سیاستهای دولت بر حمایت از پروژههایی متمرکز شدهاست که بالای 70 درصد پیشرفت دارند، تأکید کرد: در لرستان بسیاری از پروژهها بهدلیل نبود سرمایهگذاری حتی به این مرحله نرسیدهاند.
او با تأکید به اینکه شش استان نیازمند حمایتهای خاص هستند، اذعان کرد: اگر قرار باشد یک گلخانه چهار متری یا یک مرغداری پنج هزار قطعهای بهعنوان طرح اشتغالزا معرفی شود، این روش نمیتواند مشکلات لرستان را برطرف کند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی با اعلام اینکه دست مدیران لرستان خالی است، تأکید کرد: انتقاد ما به عملکرد مدیران نیست، بلکه متوجه سیاستهای دولت است که باعث شدهاست اعتبارات بهدرستی تخصیص پیدا نکند.
سپهوند با بیان اینکه سهم لرستان از اعتبارات فقط ده درصد است و این میزان پاسخگوی نیازهای توسعهای این استان نیست، خاطرنشان کرد: اگر این رویه ادامه یابد، نهتنها پروژهها پیشرفتی نخواهند داشت، بلکه وضعیت توسعه این استان نیز از شرایط فعلی بدتر خواهد شد.
انتهای پیام/644/
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸:۲۱
-
۱۳ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/868439/