امیدآفرینی در واحدهای تولیدی؛ ماموریت بسیج کارگری
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - بسیج کارگری و کارخانجات مازندران با محوریت منویات مقام معظم رهبری بر اساس عنوان شعار سال اینبار ماموریت خود را با امیدآفرینی برای رسیدگی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی و وضعیت کارگری استان آغاز کرده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، یکی از ظرفیتهای مهم در شهرستان آمل وجود سرمایهگذارانی هستند که در عرصه صنعت توانستند اقدامات مهمی را با راهاندازی واحدهای تولیدی و صنعتی انجام دهند تا نان بسیاری از کارگران، فارغالتحصیلان مراکز دانشگاهی این شهرستان را بر سفرههای خانوادههایشان فراهم کنند.
شهرستانی که با کمک این فعالان عرصه اقتصادی باعث ایجاد و راهاندازی چهار شهرک صنعتی در آمل شدند و با بهرهبرداری 580 واحد تولیدی 48 درصد صنعت استان مازندران را به خود اختصاص دادند و با وجود شرکتهای بزرگ و معتبر حتی 70 درصد صادرات استان را فراهم میکنند تا میزان درآمد این استان بهطور سالانه چندین برابر شود.
آملی که علاوه بر بهرهمندی از ظرفیتهایی در بخش کشاورزی، باغداری، گردشگری و دام طیور در حوزه صنعت زبانزد نه تنها استان بلکه کشور است تا این شهرستان مورد توجه خاص قرار گیرد، اما با وجود 580 واحدهای تولیدی اعم از جزئی و کلان، انواع کارگاههای تولیدی و صنایع با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور که براساس تحریمها دامنگیر این واحدها شده و باعث راکد و نیمهفعال برخی شرکتهای تولیدی شده است اما در اقتصاد شهرستان و استان نیز تاثیر مثبت داشتهاند.
اما با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در جهت حمایت از تولید، اقتصاد و اشتغال و وضعیتی معیشتی مردم کشور، سازمان بسیج کارگری و کارخانجات کشور را بر آن داشت تا برای رفع موانع و تسهیل این واحدهای راکد و نیمهفعال گام اساسی برداشته و میدانی وارد عرصه شده تا این واحدها به چرخه تولید بازگردند.
سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه کربلای مازندران نیز در این عرصه تلاش خود را بهکار گرفته و براساس منویات رهبری با عنوان شعار سال برای رونق گرفتن این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی استان مازندران کمر همت بسته و با حضور در واحدهای نیمه فعال گوش به مشکلات صاحبان و کارفرمایان دادند تا گوشهای از این مشکلات رفع و برطرف شود.
سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلای مازندران بههمراه سیدجواد حسینیان مسئول بسیج کارگری و کارخانجات سپاه کربلا مازندران، سرهنگ عابدین داغمهچی فرمانده سپاه آمل در این بازدیدها با حضور در آنل از دو واحد تولیدی نیمهفعال فاز اول شهرک صنعتی امامزاده عبدالله بازدید بهعمل آورند تا طبق دستورالعملها و برنامهریزیها از نزدیک مشکلات واحدها را دیده و خواستههای کارفرمایان را بشنوند.دو واحد تولیدی که در بخش تولید روغن خوراکی و انواع سس خانگی به فعالیت میپردازند و حداقل برای 200 کارگر ایجاد اشتغال کردهاند.
بسیج کارگری مازندران آماده رفع مشکلات واحدهای تولیدی
فرمانده سپاه کربلای مازندران در بازدید از واحد تولیدی آمل با بیان اینکه آمل از جمله شهرهای شاخص استان در صنعت، تولید، اشتغال و ارزآوری است که نیمی از صنعت مازندران را به خود اختصاص داده و بسیار برای حوزه اشتغال تاثیرگذار است، اظهار داشت: با توجه به منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری و عنوان شعار سالجاری با نگاهی بر توسعه واحدهای تولیدی، رویکردها و وظایف مختلف بسیج در جامعه بر این واحدها است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مراکز تولیدی و صنعتی آمل به واسطه مسائل مالی دچار مشکلات فراوان شده که بسیج با توجه به جامه عمل پوشاندن به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید در صدد رفع مشکلات ورود پیدا کرد، افزود: از ماموریت مختلف بسیج کارگری، رفع موانع تولید و مشکلات آنها در شرکتها و واحدهای تولیدی است تا با ورود و بازدید از یک شرکت تولیدی در این شهرستان و با حضور مؤثر بسیج کارگری این واحد تولیدی دوباره به چرخه تولید بازگردد.
فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: در حالحاضر در شرایطی هستیم که دشمنان نظام جمهوری اسلامی با هر بهانه و حربه به دنبال ایجاد ناامیدی و بزرگنمایی کمبودها در کشور هستند، که ایجاد کمبود شدید روغن نباتی یکی از آن موارد است؛ البته مردم ما باید بدانند کمبودی در زمینه تولید و توزیع روغن نباتی در کشور نداریم.
مسلمی با تاکید بر اینکه الان با حضور در این واحد تولیدی و بازگشت آن به عرصه تولیدی و فعالیت دوباره کارگران بر عرصه محیط کار، جای خرسندی دارد، تصریح کرد: مدیران این واحد تولیدی اعلام رضایت کردند تا با ظرفیت و توان بیشتر دست به کار شوند و سپاه استان نیز به دنبال افزایش ظرفیت تحویل مواد اولیه و خام برای این شرکت از طریق مجموعههای بالادستی است تا این شرکت بتواند در دو تا سه شیفت کاری دست به تولیدچرخه تولید بازگردند.
وی یکی از مأموریتهای بسیج کارگری استان را رسیدگی به وضعیت کارگران و واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت: یکی از مهمترین مؤلفه اشتغال برای کارگران این است که چرخ تولید کارخانجات بچرخد و تولید برقرار باشد تا بتوانند کارگران در صحنه کار حاضر باشند.
فرمانده سپاه کربلای مازندران خاطرنشان کرد: مأموریت اصلی بسیج کارگری این است که هر سال تعداد زیادی کارخانجات را رسیدگی و بررسی کرده و مشکلات و معضلات سد راه را شناسایی و به چرخه تولید برگرداند که با شناسایی مسائل و مشکلات این کارخانجات نسبت به رفع موانع آن اقدام میشود هرچند هماکنون برخی از موانع مربوط به بانکها است که سعی داریم با مسؤولان بانکهای عامل در نشستهای مختلف چارهاندیشی کرده تا کارخانجات به چرخه تولید بازگشت کنند.
رفع موانع 56 واحد تولیدی با کمک بسیج کارگری مازندران
سیدجواد حسینیان مسئول سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه کربلا مازندران نیز حاشیه این بازدید در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از وجود 40 شهرک و ناحیه صنعتی در این استان خبر داد و گفت: یکی از شهرکهای بزرگ و معظم شهرک صنعتی امامزاده عبدالله شهرستان آمل است و امروز از دو مجموعه تولیدی زرناب دانه و مهد کالا این شهرک بازدید بهعمل شد.
وی با بیان اینکه سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه مازندران در حوزه تولید و رفع موانع تولید خودش را کنار کارفرمایان میداند لذا سعی کردیم در این بستر آنچه که در توان و در بضاعت داریم از مجموعههای تولیدی و صنعتی را حمایت کنیم، افزود: اعتقاد به این داریم که حمایت از تولید امروز یک بعد شرعی است و فرمان حضرت آقاست و یک بعد دیگر آن هم اخلاقی است.
مسئول بسیج کارگری و کارخانجات سپاه کربلا مازندران با اشاره به اینکه امروز صنعت ما تشنه حمایت و کمک هستند و لذا این وظیفه ذاتی ماست که در این بستر بتوانیم کمک بکنیم، عنوان کرد: کمک به کارفرما، کمک به تولید، به کارگر، خانوادهها، آسیب اجتماعی، کاهش اعتیاد و کاهش طلاق است که بههم زنجیروار وابسته هستند یعنی بدین شکل نیست که هر کدام از اینها را ما جدای از هم بدانیم.
حسینیان با تاکید بر اینکه سپاه مازندران و سپاه شهرستانها، حوزههای مقاومت بسیج کارگران و کارخانجات و در این شهرستان حوزه مقاومت بسیج کارگران و کارخانجات سپاه آمل سعی کردیم در اندک اعتبار و بضاعت خودمان پای کار آمده تا بتوانیم مشکلات مجموعههای تولیدی و صنعتی را کاهش دهیم، بیان کرد: امروز یکی از مشکلات اصلی ما در جامعه معیشت کارگران هست که البته یک بعدش مربوط به دولت است که به هر صورت همه ساله بحثهای حقوق دستمزد کارگران را دولت و کارگر و کارفرما در سه بخش مجزا مینشینند و تصمیمگیری میکنند.
وی ادامه داد: باید در این بستر بایستیم خودمان را حداقل در کنار کارگرها و کارفرما بدانیم تا انشالله بتوانیم حداقل کاری که دستمان بر میآید و هدایت مجموعهها و در کنارش حمایت از بخشهای تولیدی و صنعتی از طریق مطالبهگری از دستگاههای حوزه صنعت استان است اعم از رایزنی ادارهکل صنعت معدن تجارت، ادارهکل تعاون، کارگاههای اجتماعی، شرکت شهرکهای صنعتی استان، تامین اجتماعی، ادارهکل مالیاتی و همه بخشها و بانکها و مجموعههایی که در بخش تولید دخیل هستند، اینها را یعنی از مجموعه تولیدی و صنعتی با مطالبهگری کمک کنیم و یاری برسانیم، هرچند که دستگاههای اجرایی ما هم الحمدلله پای کار و همه دغدغه مند هستند و دارند کمک میرسانند.
این مسئول از فعالیت 22 حوزه مقاومت بسیج کارگران و کارخانجات در 22 شهرستان مازندران مطرح کرد و گفت: این حوزهها در کنار کارهای ذاتی اعم از کارهای فرهنگی و تربیتی و حوزههای مختلف و دیگر در بستر رفع موانع تولید و رفع گرفتاریهای کارگران هستند که به آن دستگاههای اجرایی که در واقع به صورت مستقیم ارتباط دارند، کمک میکنند.
وی با تاکید بر اینکه سازمان بسیج اگرچه تسهیلات بانکی به مراکز تولیدی نمیدهد اما سازمان کمک دهنده و حمایتکننده مجموعههای تولیدی و صنعتی است که البته دستگاههای اجرایی در حال اجرای وظیفههای ذاتی خودشان را انجام میدهند، اظهار داشت: ستاد تسهیل ما در شهرستان و استان وظایف قانونی و ذاتی خودشان را انجام میدهند ما هم به یک سبکی حمایتکننده و تسهیلگر مجموعه هستیم و داریم از مجموعههای تولیدی و صنعتی استان به این صورت و به این سبک حمایت میکنیم.
حسینیان خاطرنشان کرد: امسال 56 مجموعه تولیدی و صنعتی خرد و کلان که به خاطر مسائل نداشتن مواد اولیه، مشکلات گمرکی، تسهیلات بانکی، بدهی بانکی، مشکلات مالیاتی، حوزه کارگری، تامین اجتماعی و سایر موارد که بعضا تعطیل، دچار آسیب شده بودند و در آستانه تعطیلی بودند با پیگیریهای سپاه کربلای مازندران و مجموعه سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سعی شده تا با کمک به آنها از تعطیلی مجموعه تولیدی جلوگیری بهعمل آید.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/861051/