کارخانجات، آرد استاندارد تحویل نانوایان می دهند / فرایند پخت نان در نانوایی باید اصلاح شود
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - دبیر انجمن صنفی کارخانجات آرد استان مازندران در گفت وگو با غلات نیوز اظهار کرد: مسئله مهمی که در کیفیت نانهای تولیدی مهم و تاثیرگذار است، مهارت نانوایان در عمل آوری خمیر و رعایت اصولی فرایند پخت خواهد بود، وقتی یک نوع آرد را تحویل دو واحد نانوایی میدهیم و هرکدام نان با کیفیتهای متفاوت تحویل میدهند، نشان دهنده این است که فرایند پخت نان در واحدهای خبازی باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه مشکلات حوزه نانوایی و دستمزد پایین، انگیزه تولید نان باکیفیت را از نانوایان گرفته است، اظهارکرد: تعدد بالای واحدهای نانوایی در مازندران و پایین بودن سهمیههای آرد در مقابل این مسئله از دلایل دیگری است که در کیفیت پایین نان نقش بسزایی دارد.
مشکین در ادامه درخصوص کیفیت گندمهای دریافتی از سوی کارخانجات آرد استان مازندران گفت: ممکن است در مقاطعی به صورت جزئی به لحاظ کیفی گندم های تحویلی به واحدهای آسیابانی دچار نوسان باشد اما کارخانجات با اختلاط درست واصولی این مشکل را رفع و تلاش می کنند آردی مناسب تحویل نانوایان دهند.
-
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰:۱۹
-
۹ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/842566/