تبدیل وضعیت غیرقانونی 300 پرسنل شهرداری ساری!
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - فارس / عضو شورای شهر ساری گفت: 300 نفر به صورت غیر قانونی در شهرداری ساری تبدیل وضعیت شدند و با وجود اثبات تخلف اقدام خاصی برای برخورد با این افراد صورت نگرفته است.
در حال حاضر شهرداری ساری به دلیل نیروی مازد ماهیانه حدود 50 میلیارد تومان هزینه حقوق پرداخت میکند.
سیدرحمان میرشجاعی، عضو شورای شهر ساری در ارتباط با ساماندهی نیروی انسانی در شهرداری ساری و مشکلاتی که وجود دارد، اظهار کرد: در نشست با استاندار مازندران یک بسته پیشنهادی در ارتباط با ساماندهی نیروی انسانی ارائه کردیم که راه برون رفت شهرداری ساری از بحران نیروی انسانی در آن دیده شده است.
میرشجاعی با اعلام اینکه راهکار اول اینکه این نیروهای در توسعه شهر ساری بکارگیری شوند، افزود: به عنوان نمونه بوستان خانواده حدود هفت هکتار مساحت داشته که داری امکانات متعدد، بازاچه سنتی، کتابخانه و رستوران بوده که اگر فعالیتش را آغاز کند حداقل 20 نفر در این مجموعه مشغول کار میشوند.
وی اضافه کرد: راه دیگر هدایت نیروهای مازاد شهرداری به سمت ادارات و نهادهای دیگر است که برای اجرای این روش انتظار همکاری از افراد اثر گذار در استان و خارج از استان هستیم به این صورت که ادارات و نهادها برای جذب نیرو از ساری از ظرفیت نیروی انسانی مازاد شهرداری ساری با رعایت پروتکلهای قانونی اقدام کنند.
عضو شورای شهر ساری دیگر راه ساماندهی نیروی انسانی در شهرداری ساری را بازخرید به صورت داوطلبانه ذکر کرد و گفت: اگر به ازای هر نفری که داوطلب بازخرید شده حدود 500 میلیون تومان بر اساس سابقه پرداخت شود و شهرداری با دریافت تسهیلات نسبت به تامین اعتبار این طرح هم اقدام کند باز به نفع شهرداری است.
وی ادامه داد: بحران نیروی انسانی به دلیل بار روانی و مالی نامناسبی که در شهرداری ساری ایجاد کرده به مرحلهای رسیده که اگر به برخی افراد بدون مراجعه به محل کار حقوق پرداخت کنیم باز هم به نفع شهرداری است.
شجاعی ادامه داد: اگر بازخرید به روش داوطلبانه، هدایت به سمت دستگاههای اجرایی و توسعه کارآفرینی در سطح شهر به خوبی عملیاتی شود تا حدودی بحران نیروی انسانی در شهرداری ساری کاهش مییابد.
وی اضافه کرد: گام اساسی برای اجرایی کردن طرح ساماندهی نیروی انسانی باید همه کارکنان را وادار کرد که در محل کار حضور پیدا کنند، نیرویهای شهرداری ساری ملزم شوند که هفت صبح در محیط کار حاضر شده و در پایان ساعت هم محل کار را ترک کنند اگر این الزام وجود داشته باشد برخیهای که داری شغل دوم با درآمد بالاتری هستند داوطلبانه از شهرای خارج میشوند.
عضو شورای شهر در پاسخ به این سئوال که آیا حضور و غیاب به صورت الکترونیکی انجام نمیشود، گفت: ثبت اثر صبح انجام میشود ولی بعد از ثبت اثر کارکنان کجا حضور دارند خیلی مهم است اما یه عدهای هم انجام نمیدهند بماند.
وی اضافه کرد: همزمان با اجبار کردن افراد در محیط کار بحث خروج داوطلبانه با مزایای آن مطرح شود که قطع به یقین برخیها چون درآمد بالاتری خارج از محیط شهرداری ساری دارند از بدنه مجموعه خارج میشوند.
میرشجاعی با انتقاد از تبدیل وضعیت 300 نفر از پرسنل متخلف در شهرداری ساری،گفت:با وجود محرز بودن تخلف این افراد برای بازگشت به حالت قبلی از نیروی رسمی به شرکتی اقدام خاصی انجام نشده است.
-
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲:۰۵
-
۷ بازديد
-
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/834975/