پیام مازند

آخرين مطالب

نشست هم اندیشی مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی در استان البرز برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

نشست هم اندیشی مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی در استان البرز برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام مازند - سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در نشست هم اندیشی مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی استان گفت: اگر به دنبال الگوی مناسب در راستای کار برای مردم و کشور می گردیم شهدا بهترین الگو هستند.

به گزارش «ایثار» امیرحسین دانش کهن در نشست هم اندیشی با مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی استان البرز که با حضور معاونین ادره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در خانه شهید امام زاده محمد (ع) کرج برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران گفت: اماکن مزین به نام شهدا مانند خانه شهید، معراج شهدای بیلقان، حسینیه های شهدا و ... در حال احیا هستند.
وی با اشاره به تشییع پیکر بیش از هفت هزار شهید دوران دفاع مقدس در معراج شهدای بیلقان و با تاکید بر اینکه ما نیز باید به این جریان کمک کنیم، عنوان کرد: معراج شهدای بیلقان به یک زیارتگاه تبدیل شده و مراسم مختلفی در آن در حال برگزاری است، این مکان به دست فراموشی سپرده شده بود که با همت دوستان و مسئولین احیا شد. این اماکن بسیار نورانی و عطرآگین و مملو از معنویت هستند که به آنها نیاز داریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با تاکید بر ضرورت برگزاری یادواره های شهدا و معرفی اماکن مزین به نام آنها بیان کرد: برخی از ایثارگران چند سال دیگر میهمان ما نیستند، به ویژه والدین شهدا که 82 درصد آنها از دنیا رفته اند. چند سال بیشتر فرصت نداریم تا به این عزیزان خدمت رسانی کنیم. امام راحل نیز فرموده اند که خدمت به خانواده های شهدا خدمت به نبی اکرم (ص) است، لذا نباید از این امر غافل شویم.
دانش کهن خدمت رسانی به آنها را فرصتی طلایی برای دنیا و آخرت ما دانست و مطرح کرد: وظیفه انسانی ماست که برای ایثارگران عزیزی که جان خود را برای این نظام و انقلاب فدا کردند اقدامات ویژه ای انجام دهیم، البته این ایثارگری ها با مادیات دنیوی قابل سنجش نیستند. استان البرز بیش از 5 هزار و 200 شهید را تقدیم انقلاب کرده که بنیاد شاید به تنهایی قادر به تولیدات فرهنگی از زندگی این کبوتران خونین بال نیست.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دستگاه های مختلف می توانند هر سال تولیداتی از جمله چاپ کتاب در مورد شهدای خود داشته باشند. مقام معظم رهبری نیز بر مکتوب کردن خاطرات شهدا تاکید دارند زیرا از این طریق خاطرات شهدا در تاریخ جاودانه می شود اما تاکنون کوتاهی هایی در این زمینه صورت گرفته است. در همین شهر کرج شهدای شاخصی داریم که باید در خصوص زندگی آنها کار کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز بیان کرد: شهدا خاطرات ویژه و بسیاری دارند که باید آنها را احیا کنیم و این عزیزان را به مردم معرفی کنیم تا به الگوهایی برای جوانان تبدیل شوند. اگر به دنبال الگوی مناسب برای کار و مردم و کشور می گردیم شهدا بهترین الگو هستند که شهید رئیسی راه آنها را ادامه داد. امیدواریم مردم با حضور حماسی در انتخابات به فرد اصلحی رای دهند که ادامه دهنده راه شهدا و گره گشای مشکلات کشور باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/803826/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساعت‌شنی در کیهان؛ نمایی نادر از تشکیل ستارگان

سریال جدید کره‌ای «کارما» با بازی بازیگر معروف «بازی مرکب»

شنیده شدن صدای پای بهار در مازندران

ترامپ مجوز بایدن برای پرداخت پول نفت روسیه را تمدید نکرد

سوال سیزدهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها»+ فیلم

پزشکیان: کشورهای اروپایی که پول دارند به اندازه ما مصرف نمی‌کنند

افزایش عرضه مرغ به بازار کشور در آستانه سال نو

هجوم پرندگان گند خوار به بابل

گشت‌های پهپادی پلیس مازندران برای کنترل ترافیک نوروزی جاده‌های کندوان و هراز

تاجگردون: آب و برق جزایر ایرانی را درست نکردیم و حالا با سوبسید می‌خواهیم مردم را به آنجا ببریم؟!

معاون حقوقی رئیس‌ جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است/ بخش‌هایی از آن غیرقابل اجراست

چند نکته برای خرید آجیل و شیرینی شب/ چگونگی تشخیص آجیل سالم

داستانک/ خودخواهی عارف

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

بازی با پرسپولیس برای فلاح حیثیتی شد!

برنامه بازیهای یک چهارم نهایی لیگ اروپا و لیگ کنفرانس

سهمیه ایران در آسیا صفر شد!

توصیف ایتالیایی ها از طارمی

ممنوعیت‌های ترافیکی برای امروز جمعه

ادامه محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال در آخرین جمعه سال

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

مهم‌ترین علائم سنگ کلیه

شاعرانه/غم کند کوچ و پشیمان ز سفر گردد باز

استاندار مازندران: هر سال بین 20 تا 22 میلیون گردشگر وارد مازندران می‌شوند

ترفند «خواب حداکثری» چیست و چگونه عمل می‌کند؟

تردد عادی در راه های مازندران؛ کندوان یکطرفه می شود

بزرگ‌ترین چالش اقتصادی ایران در سال آینده؛ دولت برای کاهش تورم و بهبود شرایط مردم چه راهی دارد؟

(تصاویر) راهیان سرزمین نور

لغزش دوباره سپاهان در جاده قهرمانی

پدیده ماه خونین امشب را از دست ندهید

شکار فرصت در بازار نزولی ارز دیجیتال/ 3 توکن که برای بازگشت صعودی آماده می‌شوند کدام اند؟!

خلاصه بازی تاتنهام 3 - آلکمار 1

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای صدرنشینی

اهدای لباس به کودکان توسط داریوش شجاعیان، بازیکن هوادار

حریفان نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی چین مشخص شدند

گل سوم منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط برونو فرناندس

مصاحبه ابراهیم میرزاپور پس از برتری خیبر مقابل چادرملو

مصاحبه بازیکنان نساجی پس از تساوی مقابل سپاهان

مصاحبه سیاوش یزدانی پس از تساوی سپاهان مقابل نساجی

گل چهارم  منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط دیگو دالو

مربی خیبر: چادرملو خیلی گردن کلفت بود

اخباری: نتوانستیم در زمین خرم آباد فوتبال بازی کنیم

26 اسفند؛ آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بوکس

پروازهای مشهد - رامسر از سر گرفته می‌شود/جزئیات اعلام شد

فوتبال ورشکسته ایران و باخت صدرنشین به تیم هشتم عربستان/ پول‌های زنوزی کجا رفت؟

برگزاری آخرین نشست هم اندیشی روسای شوراهای اسلامی کار لرستان در خرم آباد

کشتی ساحلی قهرمانی کشور/ اسامی نفرات و تیم های برتر مشخص شد

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 3 - آاس رم 1

دبل فرناندز؛ گل دوم منچستر به رئال سوسیداد

گل دوم تاتنهام توسط مدیسون؛ تاتنهام 2-0 آلکمار