پیام مازند
برنامه‌های کلان توسعه خطوط انتقال گاز در مازندران
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 09:35:17
پیام مازند - - هژبر جوادی مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به برنامه‌های سال جدید این شرکت، از ضرورت اجرای خط جدید موازی با خط 30 اینچ برای افزایش ظرفیت انتقال گاز به استان خبر داد و جزئیات سناریو‌های پیش‌روی این طرح را تشریح کرد.
او با بیان اینکه این پروژه نقش کلیدی در تأمین پایدار گاز استان ایفا خواهد کرد، به مهم‌ترین راهکار‌های پیشنهادی برای بهره‌برداری بهینه از خط موازی جدید اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیرعامل شرکت گاز مازندران افزود: برنامه‌های پیشنهادی شامل تقسیم‌بندی استان در سه فاز استفاده‌کننده از خطوط ورودی می‌باشد؛ به این ترتیب: بخش غرب استان از طریق خط 30 اینچ، بخش شرق استان از طریق خط 42 اینچ و شهرستان‌های مرکز استان از طریق خط موازی جدید تأمین خواهند شد.
جوادی ادامه داد: علاوه بر تقسیم‌بندی منطقه‌ای، استفاده از خط موازی جدید به عنوان مخزن ذخیره‌سازی نیز مد نظر قرار گرفته است تا ظرفیت ذخیره‌سازی افزایش یافته و در مواقع ضروری پاسخگوی نیاز‌های اضطراری و تغییرات در آرایش شبکه باشد.
او از دیگر مولفه‌های این برنامه را اتصال دو خط 30 اینچ موجود و خط موازی جدید از طریق سیستم اینترکانکشن عنوان کرد که امکان بالانس شبکه و ایجاد تغییرات در آرایش در شرایط اضطراری را فراهم خواهد کرد و همچنین، ایجاد انشعاب انتظار روز از خط موازی جدید جهت بهره‌برداری در شرایط اضطراری یا انجام تعمیرات اساسی برای شهر‌ها پیش‌بینی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: این پروژه نه تنها پاسخگوی نیاز روزافزون استان به گاز خواهد بود، بلکه با ایجاد ساختاری منعطف، قابلیت مدیریت بحران و بهینه‌سازی توزیع را نیز فراهم می‌کند.
او افزود: اجرای این طرح در راستای سیاست‌های وزارت نفت برای ارتقای امنیت انرژی و توسعه زیرساخت‌های گازرسانی در مناطق شمالی کشور صورت می‌گیرد.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/890658/برنامه‌های-کلان-توسعه-خطوط-انتقال-گاز-در-مازندران
بستن   چاپ