پیام مازند
چهارمین روز هوای آلوده در خرم‌آباد؛ هشدار به گروه‌های حساس
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 17:55:52
پیام مازند - مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان، با اعلام ناسالم بودن کیفیت هوای خرم‌آباد برای گروه‌های حساس، نسبت به پیامدهای این وضعیت بر سلامت عمومی هشدار داد.
کامران فرمان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان با استناد به شاخص 120 در ایستگاه پایش هوای خرم‌آباد، وضعیت فعلی این شهر را «ناسالم برای گروه‌های حساس» اعلام و اظهار کرد: دیگر شهرهای استان نیز در شرایط «متوسط» قرار دارند.
وی با اشاره به ورود موجی از ریزگردها به استان، مهم‌ترین نگرانی را نه فقط وضعیت فعلی بلکه پیامدهای آن بر سلامت عمومی دانست و افزود: کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی بیش از سایرین در معرض خطر هستند و باید از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.
مدیرکل محیط زیست لرستان با تأکید بر پرهیز از فعالیت‌های شدید بدنی در این شرایط، گفت: استفاده از ماسک‌های فیلتردار تا حدودی می‌تواند از ورود ذرات معلق به سیستم تنفسی جلوگیری کند و همچنین خانواده‌هایی که دارای کودکان زیر پنج سال هستند، نباید آن‌ها را حتی برای پیاده‌روی کوتاه به فضای بیرون ببرند.
وی با اشاره به تداوم این شرایط هشدار داد: امروز چهارمین روز آلوده سال جاری است و استمرار این وضعیت می‌تواند پیامدهای جدی برای سلامت عمومی داشته باشد.
فرمان‌پور خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی، نفس کشیدن برای شهروندان لرستانی دیگر یک انتخاب نیست، بلکه به دغدغه‌ای جدی تبدیل شده است.
کد خبر 860595

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/890506/چهارمین-روز-هوای-آلوده-در-خرم‌آباد؛-هشدار-به-گروه‌های-حساس
بستن   چاپ