پیام مازند
توزیع گسترده کود در مازندران
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 19:24:24
پیام مازند - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع 1159 تن کود در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع 1159 تن کود در استان خبر داد و تأکید کرد: با برنامه ریزی انجام شده و ورود مستمر کود، نیاز کشاورزان بطور کامل تأمین خواهد شد.
باقری افزود: در تاریخ 2 اردیبهشت ماه، 1159 تن کود در سطح کارگزاری‌های استان توزیع شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به جزئیات این توزیع گفت: 140 تن کود پتاسه، 954/100 تن کود اوره و 65 تن کود ازته از طریق شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
باقری با اطمینان بخشی به کشاورزان افزود: با تلاش مستمر همکاران در سازمان جهاد کشاورزی و زحمات شبانه روزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان، ورود روزانه کود به استان ادامه دارد و تا پایان هفته جاری، مشکل کمبود کود به طور کامل برطرف خواهد شد.
وی از کشاورزان خواست با اطمینان از تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز، فعالیت‌های کشت و زرع خود را طبق برنامه پیش ببرند و تأکید کرد که این سازمان پیگیر رفع تمامی چالش‌های احتمالی در این زمینه است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/889880/توزیع-گسترده-کود-در-مازندران
بستن   چاپ