پیام مازند
◄ جان رانندگان با نور غیر استاندارد در خطر است/ درخواست ممنوعیت نصب و جمع‌ آوری لامپ‌ های هدلایت و زنون
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 17:26:53
پیام مازند - تین نیوز |
مدتی است استفاده از لامپ های هدلایت و زنون در بین مالکان خودرو افزایش یافته است.
به گزارش تین نیوز، شاید یکی از دلایل استفاده از این لامپ ها نور بسیار روشن آن باشد چرا که نورپردازی زنون بسیار روشن تر از ، چراغ های هالوژن و حتی چراغ های LED است اما این چراغ ها اگرچه ممکن است برای خود استفاده کننده مفید باشد اما برای رانندگان دیگر بسیار مشکل زا و دردسرساز است.
در واقع گرچه درخشندگی چراغ های زنون ممکن است رانندگی را برای خود شخص استفاده کنند آسان تر می کند اما رانندگی را برای دیگر رانندگانی که در جاده خضور دارند با مشکل و خطرات جبران ناپذیر مواجه می کند.
روشنایی چراغ های زنون می تواند باعث تابش خیره کننده در آینه های رانندگان دیگر شده که این امر دیدن جاده را برای آنان مشکل می کند و همین موضوع می تواند منجر به بروز حادثه شود و یا شرایطی را برای تصادف در جاده ایجاد کند.به عبارتی این چراغ های خودرو نه تنها باعث کاهش دید و ایمنی در جاده ها می شوند، بلکه می توانند به سلامت چشم رانندگان و عابران نیز آسیب برسانند.
به همین دلیل تعدادی از کاربران جاده ها کارزار نه به نور غیر استاندارد و درخواست ممنوعیت نصب و جمع آوری لامپ های هدلایت و زنون را راه اندازی کرده اند.
آنان در این کارزار خواستار ممنوعیت نصب لامپ های هدلایت، زنون و گازی بر روی خودروها به منظور حفظ ایمنی جاده ها و اجرای قوانین سخت گیرانه تر برای جمع آوری و جلوگیری از استفاده این لامپ شده اند.
متن این کارزار که 31 فروردین ماه امسال راه اندازی شده و تاکنون بیش از 9 هزار امضا داشته به شرح زیر است:
فرمانده محترم نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
با سلام،
احتراما به اطلاع می رساند امروزه استفاده از لامپ های هدلایت، زنون و گازی در خودروها به معضل جدی تبدیل شده است. این لامپ ها نه تنها باعث کاهش دید و ایمنی در جاده ها می شوند، بلکه می توانند به سلامت چشم رانندگان و عابران نیز آسیب برسانند.
ما به عنوان یک جامعه مسئول، باید به فکر امنیت و آرامش یکدیگر باشیم. بنابراین، ما امضاکنندگان این کارزار از شما درخواست داریم اقدامات مهمی را به منظور ممانعت از نصب و جمع آوری این لامپ های غیرمجاز به انجام رسانید.
با امضای این کارزار، ما خواستار:
1. ممنوعیت نصب لامپ های هدلایت، زنون و گازی بر روی خودروها به منظور حفظ ایمنی جاده ها.
2. اجرای قوانین سخت گیرانه تر برای جمع آوری و جلوگیری از استفاده این لامپ ها.
3. آموزش و آگاهی رسانی به رانندگان درباره خطرات این لامپ ها و تأثیرات منفی آن ها بر ایمنی.
بیایید با هم برای ایجاد جاده هایی امن تر و آرام تر تلاش کنیم. امضای شما می تواند تغییرات مثبتی را به ارمغان بیاورد.
با سپاس از حمایت شما.
شروع کارزار: ٣١ فروردین ١٤٠٤ • پایان کارزار: ٣١ اردیبهشت ١٤٠٤ • از طرف: رانندگان • هشتگ رسمی: #نه_به_نور_غیراستاندارد • نویسنده: شاهرخ گرگین فر • لینک کارزار

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/889812/◄-جان-رانندگان-با-نور-غیر-استاندارد-در-خطر-است--درخواست-ممنوعیت-نصب-و-جمع‌-آوری-لامپ‌-های-هدلایت-و-زنون
بستن   چاپ