پیام مازند
ضرورت توسعه کشت استراتژیک در مازندران
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 18:19:53
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، علی رضا مهاجر عصر دوشنبه در نشست تخصصی مسئولان کشاورزی مازندران و وزارت جهاد برای رفع چالش‌های کشت محصولات زراعی، بر ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین کشاورزی، توسعه کشت استراتژیک و اصلاح الگوی آبیاری به عنوان راهکارهای کلیدی تأکید کرد.
بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این جلسه که با هدف واکاوی چالش‌های فعلی و اتخاذ تدابیر عملیاتی برای بهبود وضعیت بخش زراعت برگزار شد، بر لزوم هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه تاکید کرد.
‌ مؤمنی در این نشست با اشاره به جایگاه مازندران در تولید محصولات راهبردی مانند برنج، گندم و علوفه، عملکرد کشت سال جاری را در چارچوب برنامه‌های توسعۀ وزارتخانه و الزامات امنیت غذایی تحلیل کرد
وی مهمترین چالش‌های پیشِروی کشاورزان استان را محدودیت منابع آبی، نوسانات قیمت نهاده‌ها، و تأثیرات تغییرات اقلیمی بر الگوی کشت عنوان نمود و خواستار حمایت ویژه وزارتخانه برای اجرای طرح‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت شد.
کد خبر 6442462

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/888884/ضرورت-توسعه-کشت-استراتژیک-در-مازندران
بستن   چاپ