پیام مازند
سارقان 100 میلیارد تومان به شبکه برق مازندران خسارت زدند
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 13:37:04
پیام مازند - سید کاظم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار با اشاره به وجود یک میلیون و 640 هزار نفر اعلام کرد و گفت: کمتر ازیک درصد مشترکان صنعتی و 75 درصد خانگی هستند.
وی با عنوان این که 45 هزار دستگاه ترانسفورماتور و 14 هزار کیلومتر شبکه توزیع برق در استان وجود دارد، گفت: 18 هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف وجود دارد که 12 هزار کیلومتر مسی و شش هزار کیلومتر تبدیل به کابل خودنگهدار شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با بیان این که سارقان سال قبل 200 تن سیم مسی را دزدیدند، افزود: برای جلوگیری از سرقت برق 500 میلیارد تومان اعتبار برای تبدیل دو هزار و 500 کیلومتر سیم مسی به کابل خودنگهدار جذب شده است.
حسینی ادامه داد: حدود 400 کیلومتر کابل خودنگهدار خریداری شد و از دهیاران و شوراها تقاضا داریم برای اجرای طرح همکاری داشته بانشد.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/888749/سارقان-100-میلیارد-تومان-به-شبکه-برق-مازندران-خسارت-زدند
بستن   چاپ