پیام مازند
مسیر سرمایه‌گذاری در مازندران کوتاه می‌شود
شنبه 30 فروردين 1404 - 13:58:18
پیام مازند - به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی روز شنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مازندران در ساری توضیح داد:‌ به منظور جذب بیشتر سرمایه‌گذاران و رونق تولید فرآیند صدور مجوز های کسب و کار ها باید کوتاه شود.
وی اظهار کرد: برای رسیدن به نتیجه مورد نظر تصمیم گرفته شد تا تعداد جلسات کمیسیون ها و کمیته های مختلف در استانداری و دستگاه های اجرایی با هدف بررسی زودتر استعلام ها، بیشتر شود.
استاندار مازندران از مدیران دستگاه های اجرایی استان خواست تا با برگزاری جلسات کمیسیون ها و کمیته ها نسبت به تعیین تکلیف درخواست های سرمایه گذاری و صدور مجوزها، اقدام عملی کنند.
یونسی رستمی با اشاره به این که امروز یکی از اولویت‌ها سرمایه‌گذاری است و این گفتمان به عنوان رویکرد جدی فرمانداران در استان باید فراگیر شود، توضیح داد:‌ کُندی در صدور مجوزها، پاسخگویی به استعلام‌ها و، مکاتبات با ارباب رجوع در استان پذیرفتنی نیست.
وی با بیان این که با توجه به مقولات حساس زیست محیطی و اهمیت و حفظ زمین های کشاورزی مازندران باید مقررات و قوانین رعایت شود، در عین حال تصریح کرد: از آن جایی که بعضی از تبصره و ماده ها در اجرای قوانین در این خطه شمالی دست و پا گیر شده است، باید با همکاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با هدف رفع چالش های سرمایه گذاری اهتمام شود.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/887897/مسیر-سرمایه‌گذاری-در-مازندران-کوتاه-می‌شود
بستن   چاپ