پیام مازند
وضعیت آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌های خرم‌آباد خجالت‌آور است
جمعه 29 فروردين 1404 - 15:44:44
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه خرم‌آباد در مصلای الغدیر این شهر در سخنانی با سفارش همگان به رعایت تقوای الهی و با بیان اینکه هر کشوری بخواهد مستقل و پیشرفته باشد، باید هم نظامش، نظامی مردمی باشد و هم نیروهای مسلحش نیروهایی مردمی، کارآمد، توانا، دانا، متخصص و خودکفا باشد، اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی که امام آن را حکومت الله نامید، یک نظام مردمی است و تغییر و تحولات و دگرگونی‌هایی را که مشاهده می‌کنیم حکایت از مردمی‌بودن این نظام دارد.
مردم به ارتش و سپاه افتخار می‌کنند
وی عنوان کرد: نیروهای مسلح ما هم مردمی هستند، امروز که روز 29 فروردین و روز ارتش است، یک روز مبارک برای ملت ایران و ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه آن روزی که ارتش جمهوری اسلامی تحت فرماندهی کل قوا و ولی‌فقیه قرار گرفت، در چشم ملت ایران عزیز شد، گفت: امروز ارتش جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ما در چشم ملت ایران عزیز و گرامی هستند و ارتش لیاقت خودش را به واسطه این احترام و شانی که در میان مردم دارد، نشان داد.
حجت‌الاسلام شاهرخی، ادامه داد: در دفاع مقدس و رویدادهای مختلف، ارتش جمهوری این لیاقت را نشان داد، هم ارتش جمهوری اسلامی و هم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حزب‌الله هستند، زیرا در دفاع از اسلام، خاک سرزمین محبوبمان ایران، در دفاع از ملت، پیش رو بوده‌اند، شهدای عزیزی در کشور و استان در لشکر 84 و یگان‌های تابعه، در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، لشکر 57 حضرت ابوالفضل (ع) تقدیم شد، این دو نیروی مسلح دو بازو برای یک پیکر هستند و پیروز هستند، چون دانش و خرد را با ارزش‌های اسلامی، خدمتگزاری به مردم، دفاع از مردم و کشور و اسلام در آمیختند و در پیشرفت کشور سهیم شدند، مردم ما به وجود این دو نیروی مسلح در کشور و استان افتخار می‌کنند.
وضعیت آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌های خرم‌آباد خجالت‌آور است
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وضعیت آسفالت خیابان‌های مرکز استان و کوچه‌ها نامطلوب و خجالت‌آور است، گفت: حالا که به دنبال «خواهرخواندگی» با پایتخت کشورهای دیگر هستند، واقعاً آسفالت خیابان‌ها خجالت‌آور است، وضعیت کوچه‌ها خیلی از این بدتر است، کوچه را می‌کنند، بعد به همان وضعیت آنها را باقی می‌گذارند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان، افزود: در سالی که سپری شد، از مسئولان شهری شنیدیم که نهضت آسفالت را می‌خواهند اجرا کنند، نهضت به معنای تحول نمایان و آشکار است، اما چنین چیزی نشد، باید ازاین‌جهت از مردم عذرخواهی کنند، همراه با عذرخواهی جبران کنند، اقدام کنند، برای آسفالت خیابان‌های شهر فکر اساسی بشود.
حجت‌الاسلام شاهرخی، تصریح کرد: معاونت عمرانی استانداری پیگیری کنند، خیابان‌ها و محله‌هایی که باید آسفالت شوند را به همراه تاریخ آنها به اطلاع مردم برسانند، این حداقل کاری است که می‌توان برای مردم انجام داد، از این حداقل‌ها هم دریغ نکنید.
وی گفت: البته من بارها این موضوع را در این سخنگاه بیان کرده‌ام، اگر اقدامی نکنند باز بارهای بار در این سخنگاه خواهم گفت، به‌هرحال سازوکار این مسائل، انتصاب اینها در اختیار ما نیست، خود شما هستید که انتخاب می‌کنید، خب موقع انتخاب آن معیارها را در نظر نمی‌گیرید، معیار قومی، قبیله‌ای و جناحی و حزبی را دارید، بعد فراموش می‌کنید و وقتی که کار سخت شد، به ما مراجعه می‌کنید و می‌گوئید کار را درست کنید.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان، گفت: خود شما انتخاب می‌کنید، در خیلی از این عرصه‌ها خود شما انتخاب می‌کنید.
حجت‌الاسلام شاهرخی، تصریح کرد: انتظار این است که در یک زمان‌بندی مشخص کار انجام بگیرد.
جنایات رژیم صهیونیستی در غزه متوقف شود
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه سالگرد شهادت شهید «رئیسی» و شهدای خدمت در پیش است، گفت: ایشان گفتمانی انقلابی از رفتار و گفتار از خود بر جای گذاشت.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه مراسم سالگرد رئیس‌جمهور شهید باید در تراز ملی برگزار شود، گفت: دولت و ملت و کارگزاران نظام اسلامی در استان و همه فرهیختگان، برجستگان، حزب الهی‌ها، تشکل‌ها و… همکاری کنند تا این مراسم به‌خوبی برگزار شود.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان همچنین با بیان اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی به بمباران مدارس، بیمارستان‌ها و… همچنان ادامه می‌دهد، گفت: این نسل‌کشی در جلوی چشم دولت‌های غربی و سازمان‌های حقوق بشری روی می‌دهد، یا تأیید می‌کنند، یا سکوت می‌کنند و یا حرف بی‌اثر و بی اقدام انجام می‌دهند.
حجت‌الاسلام شاهرخی، گفت: دولت‌های کشورهای عربی و اسلامی برای توقف این جنایت‌ها و نشل کشی‌ها و محاکمه این جنایت‌کاران اقدامات لازم را به کار ببرند.
تمرکز روی اداره کشور و حل مشکلات اقتصادی مردم باشد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مذاکرات شنبه هفته گذشته برگزار شد و ادامه خواهد داشت، گفت: طبیعی است که اگر دولت آمریکا، کنگره آمریکا و بخش‌های مختلفی که در تحت سلطه حاکمیت صهیونیست‌ها هستند، اگر همان زیاده‌خواهی گذشته را داشته باشند این مذاکرات به نتیجه‌ای نخواهد رسید.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان، گفت: انتظار این است که دولت چهاردهم مانند دولت سیزدهم پایه و اساس کارش را بر توجه به سرمایه‌گذاری برای تولید در داخل، ارتباط با همسایگان و حضور فعال در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قرار دهد.
حجت‌الاسلام شاهرخی، افزود: مقام معظم رهبری فرمودند مذاکرات عمان بخش کوچکی از فعالیت‌هایی است که باید صورت بگیرد، تمرکز روی این مذاکرات نباشد، تمرکز روی اداره کشور و حل مشکلات اقتصادی مردم باشد.
کد خبر 6438872

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/887590/وضعیت-آسفالت-خیابان‌ها-و-کوچه‌های-خرم‌آباد-خجالت‌آور-است
بستن   چاپ