پیام مازند
آیت الله محمدی لائینی: امروز مراکز تولیدی و اقتصادی در میدان جنگ و جهاد اقتصادی هستند
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 18:56:37
پیام مازند - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (پنجشنبه) در کارخانه بازیافت و الیاف در شهر جویبار، اظهار داشت: اینکه در این شهر اقتصادی نرخ بیکاری پائین است که جای تقدیر دارد.
وی افزود: این مجموعه یکی از مفیدترین مجموعه‌ها برای حل بخشی از معضل پسماند مازندران نه به معنای سوزاندن و دور ریختن بلکه به‌معنای بازیافت و تبدیل به تولید سرمایه و مواد جدید، است.
آیت الله محمدی لائینی خاطر‌نشان کرد: قطعا تمام مراکز تولیدی و اقتصادی امروز در میدان یک جنگ و جهاد اقتصادی هستند که اهمیت این جهاد و ابعاد کمتر از دفاع مقدس و دفاع از حرم نیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: دشمن هم در حوزه اقتصاد تمام تلاش و تحریمش را گذاشته است، از این جهت از افراد فعال در این مجموعه و امثال اینها باید تشکر کنیم.
این مسئول با بیان اینکه بخشی از مشکلات مربوط به داخل است، عنوان کرد: همه واحد‌های شهرک‌های صنعتی از قطره‌چکانی بودن تسهیلات گله‌مند هستند، از دست ما هم هر آنچه بربیاید در خدمت شما هستیم.
وی در پایان اذعان داشت: شما را به استقامت و فداکاری دعوت می‌کنیم، خدمت صادقانه اینجا باید بزرگترین افتخارتان باشد، شاید وعده و وعید‌های فراوان از خارج دریافت کردند، اما صبوری در پیش گرفتن و خدمت ارائه دادن در داخل کشور به همه آنها می‌ارزد.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/887281/آیت-الله-محمدی-لائینی--امروز-مراکز-تولیدی-و-اقتصادی-در-میدان-جنگ-و-جهاد-اقتصادی-هستند
بستن   چاپ