پیام مازند
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تأکید کرد:
توسعه از دل مدرسه اتفاق می‌افتد
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 13:29:24
پیام مازند -

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ «فریدون کلبادی‌نژاد» در آیین تجلیل از دانش‌آموزان رتبه‌های برتر استانی و کشوری رویدادهای علمی و پژوهشی معاونت متوسطه، مدرسه‌محوری را از اولویت‌های آموزش و پرورش برشمرده و گفت: ما به دنبال مدرسه‌محوری و مدرسه اثر بخش هستیم و دانش‌آموزان باید در تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کنار ما باشند و نقش آنان را در قالب تشکلها باور کنیم اینگونه است که توسعه از دل مدرسه آغاز می‌شود.
وی با اشاره به تغییر تعریف سواد در عصر جدید افزود: در دنیای امروز ضروری است از حافظه‌محوری دوری جسته و به مهارت‌محوری روی بیاوریم تا بتوانیم شهروندانی آزاداندیش، خلاق و باهویت ایرانی و اسلامی تربیت کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: نسل جدید با تکنولوژی انس زیادی دارد،از این‌رو باید با ارتقای دانش تکنولوژیک به مدیریت فضای مجازی بپردازیم،نگاهمان را تغییر دهیم تا بتوانیم بر مبنای دین‌باوری، ایرانیت و اسلامیت، آسیبهای اجتماعی را کاهش دهیم.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش و پرورش باید نگاه پژوهش‌محورانه داشت و سوالات را به مسئله تبدیل و آنها را حل کرد، یکی از این راهها میدان تحقیق و پژوهش است که در برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های اینچنینی نمود پیدا می‌کند.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/887157/توسعه-از-دل-مدرسه-اتفاق-می‌افتد
بستن   چاپ