پیام مازند
چشم انداز فدراسیون، دستیابی به جامعه سالم
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 10:28:28
پیام مازند - رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی: چشم انداز فدراسیون، دستیابی به جامعه سالم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی در مجمع انتخابات هیات آمادگی جسمانی استان مازندران گفت: آمادگی جسمانی، ورزش‌های متنوع و نوینی در زیرمجموعه دارد و مخاطبان بسیاری نیز جذب کرد که در استان مازندران نیز بیش از 25 هزار بیمه شده ورزشی در این رشته فعالیت دارند.
احمد گواری افزود: از رئیس جدید هیات آمادگی جسمانی مازندران انتظار داریم که آمار ورزشکاران سازمان یافته استان در سال جاری، 100 درصد افزایش یابد، چرا که مازندران، استانی ورزشی است و ظرفیت جذب ورزشکاران جدید را دارد.
وی با اشاره به رای اعتماد اعضای مجمع به حسام الدین پیوسته بیان داشت؛ این رای وظایف رئیس هیات را سنگین‌تر می‌کند و رئیس جدید باید از همه ظرفیت‌ها و دستگاه‌ها برای پیشبرد و توسعه این رشته ورزشی استفاده نماید.
گواری وضعیت تحرک مردم را نامطلوب ارزیابی کرد و بیان داشت؛ چشم انداز این فدراسیون دستیابی به جامعه سالم است و همه هیات‌ها در سراسر کشور باید در راستای این هدف تلاش کنند.
رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی با اشاره باینکه مازندران استان ورزش خیز است تصریح کرد؛ آمادگی جسمانی می‌تواند رشته پیشرو استان باشد و می‌تواند مکمل رشته‌های ورزشی پرمخاطب و محبوب مازندران باشد
گواری گفت: امیدوارم آمادگی جسمانی چه در همگانی کردن رشته و چه در توسعه رشته‌های قهرمانی نقش موثری ایفا کند.
گفتنی است؛ اسماعیل پهلوان سرپرست معاونت امور ورزش و مهدی معافی سرپرست معاونت ورزش همگانی اداره کل ورزش و جوانان نیز در این مجمع گزارشی از وضعیت ورزش استان ارائه کردند و خواستار نگاه ویژه فدراسیون به این رشته ورزشی در مازندران شدند.

پیام مازند

رئیس هیات آمادگی جسمانی استان مازندران انتخاب شد
با حضور رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی، مجمع انتخابات هیات آمادگی جسمانی استان مازندران برگزار شد و با رای اعضای مجمع، حسام الدین پیوسته با کسب 19 رای بعنوان رئیس هیات آمادگی جسمانی استان مازندران انتخاب شد.
حسین فرهادی با کسب 7 رای و معصومه علی اصغری با 6 رای دیگر کاندیدای این مجمع بودند.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/887074/چشم-انداز-فدراسیون،-دستیابی-به-جامعه-سالم
بستن   چاپ