پیام مازند
خبر نماینده نزدیک به جلیلی از مفاد سند امنیت ملی آمریکا درباره ایران/ ثابتی علیه بانک‌های خصوصی نطق کرد
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 16:52:47
پیام مازند - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، درجلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: ما 47 سال است که موفقیت های در خور توجهی در مقابله با استکبار خارجی و دشمنانمان داشته ایم. تا جایی که آمریکا در سند امنیت ملی ایران را رقیب اصلی خود در کنار چین و روسیه می‌داند.
ثابتی بیان کرد: ما با آنکه در این عرصه برای کشورهای دیگر الگو هستیم، اما در داخل با آن مفهوم آرمانی، فاصله و مشکلات زیادی داریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
علت آن استکبار داخلی است. ما در مقام مبارزه با استکبار داخلی نه تنها بد عمل کردیم، بلکه تقویتشان نیز کردیم. نماینده تهران ادامه داد: کسانی که با پول های نامشروع بر اساس رانت و روابط به قدری توانسته اند ثروت اندوزی کنند که امروزه می توانند در عرصه سیاست داخلی تاثیرگذار باشند.
ثابتی تشریح کرد: تاسیس بانک‌های خصوصی تصمیم غلطی بود که در دولت خاتمی شروع و در دولت احمدی نژاد بیشتر شد و تا به الان ادامه پیدا کرده است. 
نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بانک اقتصاد نوین در سال های گذشته 51 همت باید به بخش مسکن وام می‌داد اما تنها 1 همت پرداخت کرده است. به اندازه نیمی از پول بلوکه شده که در قطر داریم، بدهی بانک آینده به بانک مرکزی است.
ثابتی گفت: اگر زورتان به آمریکا و ترامپ نمی رسد که پول هایتان را بگیرید، اشکالی ندارد. اما به سراغ علی انصاری و افراد داخل کشور بروید که همت همت پول جا به جا می کنند و نمی گذارند مردم 50 میلیون وام را به راحتی بگیرند.
نماینده تهران بیان کرد: بانک گردشگری در دولت های مختلف، تسهیلات مختلف می گرفت. چندماه قبل متوجه شدم که می خواهند هتل های بنیاد مستضعفان را تهاتر کنند و ما جلوی آن ها را گرفتیم و افشا کردیم و نتوانستد دیگر این کار را بکنند. دوماه قبل مجددا با میراث فرهنگی تفاهم نامه هایی را امضا کرده اند که از صندوق توسعه ملی پول بگیرند و به این ها بدهند تا برای آن ها هتل بسازند.
29222
کد خبر 2050491

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/886838/خبر-نماینده-نزدیک-به-جلیلی-از-مفاد-سند-امنیت-ملی-آمریکا-درباره-ایران--ثابتی-علیه-بانک‌های-خصوصی-نطق-کرد
بستن   چاپ