پیام مازند
خبر خوش برای فرهنگیان: معلمان منتظر واریز نقدی باشند
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 16:52:13
پیام مازند - غلامعلی شیرزاد، معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش مازندران در مراسم معارفه رئیس جدید آموزش و پرورش نوشهر، ضمن تاکید بر اهمیت همدلی و همکاری در ارتقای کیفیت آموزش، اظهار داشت: "با توجه به تعاملات مؤثر با ستاد مرکزی و سازمان برنامه و بودجه کشور، بخش قابل توجهی از بدهی‌های انباشته شده در سال گذشته پرداخت شده است.
" این پرداخت‌ها که از مشکلات دیرینه معلمان می‌کاهند، باعث کاهش نگرانی‌ها و ایجاد امیدواری در بین فرهنگیان شده است. شیرزاد همچنین در این مراسم اعلام کرد که از این پس دیگر نیازی به انتظارهای طولانی برای پرداخت حق‌التدریس‌ها نخواهد بود و به‌روزرسانی این پرداخت‌ها به موقع انجام خواهد شد. در این راستا، معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان همچنین خاطرنشان کرد که "تا اردیبهشت ماه، دیگر هیچ بدهی از گذشته وجود نخواهد داشت."
وی همچنین در خصوص توجه ویژه دولت به آموزش و پرورش و به ویژه در زمینه ساخت‌و‌ساز مدارس گفت: "در آینده نزدیک، هیچ بدهی گذشته‌ای در حوزه آموزش و پرورش باقی نخواهد ماند."
شیرزاد در ادامه تاکید کرد که استفاده از ظرفیت‌های خیرین در بهبود وضعیت آموزش و پرورش امری بسیار ضروری است و از آن به عنوان یکی از اولویت‌های مهم آموزش و پرورش استان یاد کرد.
در ادامه این مراسم، عباس متاجی، رئیس پیشین آموزش و پرورش نوشهر به مشکلات موجود در این شهرستان اشاره کرد و یادآور شد که 50 درصد از مدارس شهرستان نوشهر دچار مشکلات ساختاری هستند و از استانداردهای مناسب برخوردار نیستند. به گفته متاجی، در طول پنج سال گذشته، 12 مدرسه جدید در شهرستان نوشهر ساخته و کلنگ‌زنی شده که از این تعداد، 9 مدرسه به بهره‌برداری رسیده و سه مدرسه دیگر در دست ساخت است.
رئیس پیشین آموزش و پرورش نوشهر همچنین به نیاز مبرم شهرستان به نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: "در حال حاضر، کمبود 4000 ساعت نیروی آموزشی در این شهرستان داریم که باید برای آن چاره‌اندیشی شود."
این اقدامات و وعده‌ها به معلمان و فرهنگیان استان مازندران امیدهای جدیدی بخشیده و در راستای ارتقای کیفیت آموزشی در این منطقه گام‌های مؤثری برداشته شده است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/886825/خبر-خوش-برای-فرهنگیان--معلمان-منتظر-واریز-نقدی-باشند
بستن   چاپ