پیام مازند
دستگیری 3 متهم قاچاق کالا‌های دخانی در بابل
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 19:03:35
پیام مازند - فرمانده انتظامی شهرستان بابل از کشف 62 هزار نخ سیگار خارجی و 1050 بسته تنباکوی قاچاق به ارزش بیش از 5 میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، سرهنگ علی داداش تبار گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا‌های دخانی و با انجام اقدامات اطلاعاتی از وجود مقادیر زیادی سیگار قاچاق در واحد‌های صنفی سطح شهر مطلع و بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: مأموران ضمن هماهنگی قضائی به محل‌های مورد نظر اعزام و در بازرسی از این مکان‌ها 62 هزار نخ سیگار خارجی و 1050 بسته تنباکوی قاچاق را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بابل با اشاره به دستگیری 3 متهم در این زمینه، تصریح کرد: متهمان دستگیرشده با تشکیل پرونده مقدماتی به مرجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ داداش تبار با بیان اینکه ارزش ریالی اموال مکشوفه بیش از 5 میلیارد ریال می‌باشد، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا با شماره تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/885756/دستگیری-3-متهم-قاچاق-کالا‌های-دخانی-در-بابل
بستن   چاپ