پیام مازند - دانشجویان و مردم مازندران با تجمعات گسترده در سه شهر استان، حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، در راستای حمایت از مردم مظلوم و بیدفاع غزه و محکومیت جنایات رژیم کودککش صهیونیستی، تجمعات گستردهای با حضور دانشجویان، اساتید دانشگاه و قشرهای مختلف مردم در سه شهر مازندران برگزار شد.
در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشجویان، اساتید و کارکنان با حضور در کنار مزار شهید گمنام دانشگاه، شعارهای ضدصهیونیستی سرداده و ضمن ابراز همدردی با مردم غزه، خواستار توقف خشونتها و رسیدگی به وضعیت انسانی وخیم در این منطقه شدند.
حجتالاسلام خاکزاد، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، طی سخنانی تأکید کرد: حضور دانشجویان در این تجمع، پیامی رسا برای اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه است. جنایات رژیم فاسد و کودککش صهیونیستی باید متوقف شود.
وی افزود: سکوت در برابر این جنایات جایز نیست، و این تجمعات نشانهای از همدلی و حمایت دائمی مردم و دانشگاهیان از مظلومان غزه است.
در دانشگاه علم و فناوری بهشهر نیز، تجمعی مشابه با حضور اساتید، دانشجویان و مردم شهرستان برگزار شد. این مراسم به همت شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای شهرستان بهشهر انجام شد و شرکتکنندگان جنایات رژیم صهیونیستی را بهشدت محکوم کردند. آنها با شعارهای ضدصهیونیستی و درخواست توقف خشونتها، همدلی خود را با مردم مظلوم غزه نشان دادند.
در تنکابن، مردم با تجمع گسترده در خیابانها علیه جنایات رژیم صهیونیستی شعار سرداده و حمایت خود را از حقوق انسانی و مظلومیت مردم غزه اعلام کردند. حضور مردمی در این شهر نشان داد که همبستگی و اعتراض به ظلم صهیونیستی فراتر از دانشگاهها، به قلب جامعه نیز راه یافته است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/885731/حمایت-از-مردم-غزه؛-تجمع-ضدصهیونیستی-در-مازندران