پیام مازند
تخصیص 2 هزار و 820 میلیارد ریال برای اجرای طرح آبرسانی در تنکابن
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 13:10:54
پیام مازند - به گزارش بازار، حیدر داوودیان امروز -دوشنبه- در دیدار با مرتضی شکوهی فرماندار ویژه تنکابن با بیان این‌که طرح بزرگ و مهم آبرسانی به تنکابن به عنوان گام نخست طرح مجتمع آبرسانی شماره یک مازندران از دی 1402 وارد فاز اجرایی شده است، اظهار کرد: تامین آب آشامیدنی از آب‌های سطحی به منظور کاهش برداشت از منابع زیرزمینی و تامین پایدار آب سالم باکیفیت در استان به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار دارد که برای تحقق آن 9 مجتمع آبرسانی در قالب طرح جامع تأمین آب آشامیدنی استان طراحی و تعریف شده است.
وی افزود: مجتمع شماره یک این طرح جامع آبرسانی مربوط به تامین آب شهرستان‌های تنکابن، عباس‌آباد و رامسر است که فاز نخست آن از پیمانکار طرح مشغول کار است و با توجه به تزریق اعتبار قابل توجه در سال گذشته، خرید لوله‌های خط انتقال طرح نیز انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: با اجرای این سامانه، 840 لیتر بر ثانیه آب توسط سد انحرافی و تاسیسات آبگیری از رودخانه دوهزار برداشت شده و به صورت ثقلی از طریق خط لوله 14 کیلومتری به تصفیه‌خانه‌ای که در مجاورت روستای خشکرود ساخته می‌شود انتقال می‌یابد.
از تصفیه نیز آب از یک خط انتقال 6 کیلومتری به مخزن 10 هزار متر مکعبی شهر تنکابن می‌رسد.
داوودیان اظهار کرد: با تکمیل طرح آبرسانی به شهرستان تنکابن آب آشامیدنی مورد نیاز جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در چهار شهر شیرود، نشتارود، خرم‌آباد و تنکابن و برخی روستاهای منطقه تامین می‌شود.
وی افزود: با توجه به کیفیت مناسب آب رودخانه دوهزار، این امکان وجود دارد که پس از اجرای خط انتقال، آب این رودخانه را به طور موقت و تا پیش از ساخته شدن تصفیه‌خانه، با عبور دادن از یک فیلتر شنی به شبکه آبرسانی تنکابن متصل کنیم تا به مرور زمین تصفیه‌خانه خریداری و تصفیه‌خانه ساخته شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به در حال اجرا بودن چند طرح زیرساختی شرکت آب منطقه‌ای مازندران به عنوان طرح‌های زودبازده در شهرستان تنکابن، خاطرنشان کرد: پارسال از منابع مختلف اعتباری 210 میلیارد ریال برای طرح‌های زودبازده شرکت آب منطقه‌ای مازندران در این شهرستان مصوب شده بود که 170 میلیارد ریال از این رقم تخصیص یافت.
داوودیان به بهره‌گیری از ظرفیت تهاتر مصالح رودخانه‌ای برای لایروبی و ساماندهی و ایمن‌سازی رودخانه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از اتفاقات مهم در بخش ایمن‌سازی رودخانه‌های مازندران پارسال در شهرستان تنکابن رقم خورد که نزدیک به یک‌هزار متر دیوار حفاظتی رودخانه چشمه‌کیله در محدوده شهر تنکابن با استفاده از ظرفیت قانونی تهاتر مصالح رودخانه‌ای ساخته شد.
وی افزود: امیدواریم در سال 1404 نیز با همراهی مسوولان و نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی شاهد افزایش اعتبارات مربوط به طرح‌های بخش آب باشیم تا طرح‌های مهمی مانند آبرسانی به تنکابن و سد انحرافی مزرک را به سرانجام برسانیم.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/885594/تخصیص-2-هزار-و-820-میلیارد-ریال-برای-اجرای-طرح-آبرسانی-در-تنکابن
بستن   چاپ