پیام مازند
2 کیلومتر از محور مرزن آباد - کلاردشت تعریض شده است
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 18:33:57
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند عصر دوشنبه در بازدید از پروژه بهسازی محور مرزن‌آباد–کلاردشت بر تمرکز بر حل معارضات تاسیساتی و تأمین اعتبار برای آزادسازی اراضی و ادامه عملیات اجرایی در مسیر باقی‌مانده تاکید کرد.
وی در جریان بازدید از قطعه اول پروژه بهسازی و احداث باند دوم محور مرزن‌آباد – کلاردشت، وضعیت پیشرفت فیزیکی مسیر مورد بررسی قرار داد و افزود: این قطعه به طول 4.
8 کیلومتر از سمت کلاردشت در حال اجراست که بخش ابتدایی آن به طول 2 کیلومتر در باند راست بهسازی و تعریض شده است. وی ادامه داد: با توجه به توقف عملیات اجرایی باند چپ به دلیل وجود معارض، مقرر شد با هماهنگی میان شرکت ساخت و اداره آب و فاضلاب، و تأمین اعتبار لازم، جابه‌جایی تأسیسات در اولویت قرار گیرد. همچنین فعال‌سازی باقی‌مانده مسیر به طول تقریبی 3 کیلومتر، منوط به آزادسازی اراضی با تأمین اعتبار لازم پیگیری خواهد شد.
کد خبر 6434983

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/885310/2-کیلومتر-از-محور-مرزن-آباد---کلاردشت-تعریض-شده-است
بستن   چاپ