پیام مازند
عسکری: دانشجویان ملی مهارت مازندران اتفاقات خوب رقم می‌زنند
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 15:59:39
پیام مازند - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «نعمت الله عسکری» سرپرست دانشگاه ملی استان مازندران امروز (دوشنبه) در جلسه با سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران به نوپا بودن دانشگاه ملی مهارت اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه‌ها بر مبنای مهارت‌های موردنیاز جامعه و تربیت تکنسین‌های ماهر بنا نهاده شدند که بخشی از نیاز‌های جامعه را برطرف کنند.
وی با بیان اینکه سردار شهید تهرانی مقدم پدر موشکی ایران دانشجوی موفق ما در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تهران بود، افزود: امروز هم پر از استعداد و دانشجویان خوب هستیم که اتفاقات خیلی خوب را رقم می‌زنند. 
عسکری با اشاره به حضور شهید گمنام در این مجموعه، از برگزاری مراسم یادواره با محوریت این شهید در ایام الله هفته شهید خبر داد و اذعان داشت: هرچه داریم از جانفشانی‌ها و رشادت‌های شهدا و رزمندگان است که باید با برگزاری چنین برنامه‌هایی یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داریم.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط بیش از 20 هزار دانشجوی ملی مهارت مازندران درس معارف دفاع مقدس و مقاومت را فراگرفتند

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/885252/عسکری--دانشجویان-ملی-مهارت-مازندران-اتفاقات-خوب-رقم-می‌زنند
بستن   چاپ