پیام مازند
هوای بارانی در مازندران ادامه دارد
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 11:12:49
پیام مازند - معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران از استمرار هوای سرد همراه با تناوب باران طی روزهای آینده در سطح استان خبر داد.
احمد اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران از استمرار هوای بارانی طی روزهای آینده در مازندران اظهار کرد: طبق پیش‌بینی هواشناسی هوای نسبتاً سرد به تناوب همراه با بارش باران از امروز دوشنبه تا روز پنجشنبه هفته جاری در استان ادامه دارد.
وی افزود: انتظار داریم دمای هوا در روزهای آینده یکی دو درجه خنک‌تر نیز بشود.
معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با بیان اینکه چهارشنبه شب تا پایان وقت پنجشنبه در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بالای سه هزار متر ممکن است بارش برف و احتمال تگرگ را نیز داشته باشیم، گفت: بیشترین دما طی 24 ساعت گذشته در شهرستان‌های بابلسر و جویبار با 18.3 درجه سانتی‌گراد به ثبت رسیده است.
اسدی با اشاره به اینکه روز جمعه، آسمان نیمه‌ابری را در استان داریم، تصریح کرد: هفته آینده هم، هفته‌ای به مراتب گرم‌تر از این هفته پیش‌روی ماست.
وی وضعیت جوی دریا را برای امروز همراه با موج متوسط دانست و خاطرنشان کرد: وضعیت جوبی با توجه به هشدار سطح زرد برای فعالیت‌های گردشگری مناسب نیست و احتمال ریزش سنگ در مناطق کوهستانی را در پیش داریم.
کد خبر 857477

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/885085/هوای-بارانی-در-مازندران-ادامه-دارد
بستن   چاپ