|
تهیه سند جامع علمی آرد و نان
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹:۲۹
|
|
پیام مازند - به گزارش خبرگزاری موج از مازندران ، محمدعلی رمضانی در نشست تخصصی تعیین سهمیه کارخانجات آرد استان مازندران که با هدف شفافیت، بهبود عملکرد زنجیره تأمین آرد و نان و نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی و توزیعی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از محورهای مهم جلسه را بررسی موضوع سبوسگیری بیش از حد در برخی از کارخانجات آرد استان گلستان است. وی ادامه داد: آرد تولیدی برخی کارخانجات آرد استان گلستان که در نانواییهای یارانهای نوع 6 سطح استان مازندران مشاهده شده است درصد سبوسگیری آنها بیش از حد تعریف شده برای تولید نان میباشد که این موضوع به دلیل تأثیر مستقیم بر سلامت و کیفیت نان مصرفی مردم، با حساسیت ویژهای از سوی اعضای حاضر مورد بررسی قرار گرفت. سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران افزود: بهمنظور سنجش عینی رضایت نانوایان از کیفیت آرد و ارتقای شاخصهای تصمیم سازی مبتنی بر نظر ذینفعان اصلی در زنجیره تولید نان، تعدادی از نانوایان با تجربه استان به عنوان ارزیابان کیفی آرد موجود در نانواییها شناسایی و انتخاب میشوند. وی همچنین با اشاره به لزوم انجام مطالعات تخصصی در حوزه حمل، نگهداری و توزیع آرد، از دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد درخواست کرد تا در اجرای طرح تحقیقاتی حمل بونکری با رویکرد علمی و پژوهشی همکاری لازم را به عمل آورند. رمضانی تأکید کرد: هدف از اجرای این طرح، تهیه سند جامع علمی در حوزه آرد و نان است تا با پشتوانه پژوهشی، کیفیت نان مصرفی مردم به سطح مطلوب و پایدار برسد. وی گفت: در سال جدید بازدیدهای مشترک دستگاههای اجرایی از وضعیت آرد و نان شهرستانها عملیاتی خواهد شد.
http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/884904/تهیه-سند-جامع-علمی-آرد-و-نان
|