پیام مازند
شناسایی بیش از 2 هزار تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 11:47:17
پیام مازند - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «مریم عباسی» مسئول بنیاد بهشت کشور امروز (پنجشنبه) در نشست فعالان تربیت اسلامی دختران که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با همکاری بنیاد بهشت استان در دانشگاه مازندران برگزار شد از شناسایی بیش از دو هزار تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت خبر داد و اظهار داشت: هدف از تشکیل این بنیاد، شناسایی و دیده شدن فعالیت‌ها و توانمند‌سازی این تشکل‌ها در سطح کشور است.
وی هویت بخشی و ظرفیت بخشی و هم افزایی تشکل‌های مردمی در کشور را از اهداف دیگر این بنیاد برشمرد و افزود: گاهی اوقات تشکل‌های خوبی در استان‌ها فعالیت دارند ولی، چون نگاه تعاملی وجود ندارد و وحدت رویه بین تشکل‌ها انجام نمیشود فعالیت‌ها کامل اجرا و نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود.
این مسئول با بیان اینکه در استان‌ها در حال جمع اوری اطلاعات و شناسایی تشکل‌ها هستیم که نهایتا اطلس تشکل‌ها ایجاد شود، گفت: بعد از شناسایی و شناخت نیاز‌ها به دنبال توانمندسازی مدیران تشکل‌ها و ایجاد فضای مسئله محوری و مطالبه گری در بین تشک‌ها هستیم.
وی در پایان به توانمندسازی مدیران تشکل‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: بسته‌های آموزشی برای مدیران تشکل‌ها آماده سازی خواهد شد و به صورت رایگان در اختیار آنان قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/883782/شناسایی-بیش-از-2-هزار-تشکل-در-کشور-توسط-بنیاد-بهشت
بستن   چاپ