پیام مازند
نجات 16 هکتار مزرعه از کم‌آبی
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 09:49:47
پیام مازند - - هوشمند مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از نصب لوله کاروگیت برای آبیاری 16 هکتار از اراضی کشاورزی بلده با همکاری کشاورزان و جهاد کشاورزی خبر داد.
او افزود:این اقدام در راستای مقابله با مشکل هدررفت آب‌های زراعی و جلوگیری از رانش زمین‌های کشاورزی انجام گرفته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
هوشمند گفت: به دلیل فرسودگی و آسیب‌دیدگی نهر‌های سنتی آبیاری، حجم قابل توجهی از آب در مسیر انتقال به زمین‌های کشاورزی هدر می‌رفت و این موضوع، نگرانی‌هایی را در پی داشت.
او افزود:همچنین، رانش زمین در حاشیه نهرها، خساراتی را به اراضی کشاورزی وارد می‌کرد.
او افزود:در همین راستا، شورای شهر بلده با همکاری مرکز جهاد کشاورزی این منطقه، طرحی را برای جایگزینی نهر‌های سنتی با لوله‌های کاروگیت به اجرا درآوردند. کشاورزان منطقه نیز با استقبال از این طرح، مشارکت فعالی در نصب و اجرای آن داشته‌اند.
هوشمند گفت: با بهره‌برداری از این طرح، حدود 15 تا 16 هکتار از اراضی زراعی و باغی منطقه بلده تحت پوشش قرار می‌گیرد و ضمن کاهش چشمگیر هدررفت آب، از رانش زمین نیز جلوگیری خواهد شد.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/883737/نجات-16-هکتار-مزرعه-از-کم‌آبی
بستن   چاپ