پیام مازند
جذب 20 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در مازندران
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 16:00:13
پیام مازند - مشاور استاندار مازندران با اشاره به حمایت ویژه استاندار مازندران از سرمایه‌گذاری گفت: به زودی جذب سرمایه‌گذاری بیش از 20 هزار میلیارد تومانی در مازندران اجرایی می‌شود. - اخبار استانها -
لطف‌الله آجدانی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ساری با اعلام آمادگی و حضور یک سرمایه گذار ملی و ایجاد فضا برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در مازندران اظهار داشت: برای احداث بزرگترین مجموعه گردشگری در مازندران، این سرمایه گذاری تحقق خواهد یافت.
وی افزود: برای سرمایه گذاری و احداث بزرگترین هتل و بزرگترین مجموعه گردشگری شمال ایران در مازندران، با تخصیص منابع مالی بیش از 20 هزار میلیارد تومان از سوی سرمایه گذار باید گفت، این حجم سرمایه گذاری، بزرگترین حجم سرمایه گذاری مازندران به شمار می‌آید.
مشاور استاندار مازندران در امور توسعه، سرمایه گذاری و گردشگری تصریح کرد: با اعلام آمادگی این سرمایه گذار بخش خصوصی در کشور برای حضور در مازندران، اتفاق بسیار مهمی برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای مازندران و برخورداری از دستاوردهای آن در ایجاد اشتغال پایدار و شکوفایی اقتصادی و رونق صنعت گردشگری در مازندران رقم خواهد خورد. 
آجدانی تاکید کرد: با فراهم کردن مقدمات ورود بزرگترین حجم از سرمایه گذاری بخش خصوصی در مازندران گامی در ایجاد امنیت و انگیزه برای سرمایه گذاران بخش خصوصی هستیم و قطعا تداوم فعالیت‌های سرمایه گذاری متناسب با شعار سال را در مازندران دنبال می‌کنیم.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/883538/جذب-20-هزار-میلیارد-تومان-سرمایه‌گذاری-در-مازندران
بستن   چاپ