پیام مازند
ایستگاه مناسب نماز در سواحل مازندران وجود ندارد
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 12:57:27
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی پیش ازظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به جایگاه بالای نماز جایگاه را بسیار ارزشمند و حساس بیان کرد و گفت بیش از 900 آیه قرآن درباره نماز است.
وی با اظهار اینکه اولین سوال روز قیامت درباره نماز است، ادامه داد: اولین وظیفه حکومت دینی نیز پرداختن به وظیفه و نماز است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 31 اجلاس سراسری نماز در کشور برگزار شده است، تصریح کرد: هر نوع چالشی که در ارتباط با زندگی انسان شامل تندروی‌ها و انحرافات دیده می‌شود با نماز قابل رفع است.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به برنامه‌های ستاد اقامه نماز افزود برنامه‌های ستاد اقامه نماز از سند تحول الگو گرفته شده و این برنامه در استان‌ها بومی‌سازی شده است در این برنامه نقاط ضعف و قوت‌ها متناسب با مقتضیات شناسایی شده است.
دبیر ستاد نماز مازندران با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی استان با ستاد اقامه نماز دارای تفاهمنامه هستند، ادامه داد: دستگاه اجرایی باید مستندات فعالیت خود در امر نماز را در سامانه سجاده بارگذاری کنند و دستگاه‌های برتر ر سطح استان و کشور معرفی می‌شوند.
حجت الاسلام ابراهیمی با تاکید براین که دستگاه‌های اجرایی باید دارای نمازخانه و امام جماعت باشند، یادآور شد: نمازخانه ادارات باید درخور شأن نمازخانه‌ای داشته باشد.
حجت الاسلام ابراهیمی از برپایی دوره‌های آموزشی در حوزه نماز خبر داد و گفت: چهار دوره تخصصی در حوزه نماز در استان برگزار شد.
دبیر ستاد اقامه نماز ازندران با بیانی که بیشترین کار این ستاد به حوزه آموزش و پرورش برمی‌گردد، ادامه داد: دوره آموزشی برای مربیان مهد کودک در استان برگزار شد و تمام مربیان آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی مشمول این دوره‌ها هستند.
وی با اشاره به دهه معارف نماز، بیشترین مشکلات را مربوط به حوزه سخت‌افزاری دانست و گفت: سالانه مسافران زیادی در استان وارد می‌شوند و طبق استاندارد باید هر 30 کیلومتر راه یک ایستگاه نماز در جاده‌ها داشته باشیم.
وی از خیران و سازمان برنامه و بودجه خواستار شرایط و تدابیر لازم و بودجه مورد نیاز را برای این طرح تأمین کند.
دبیر ستاد حامی نماز مازندران با اشاره به 400 کیلومتر نوار ساحلی گفت در این نوار یک زیرساخت و ایستگاه مناسب نماز وجود ندارد، همچنین ایجاد کتابخانه‌های تخصصی نمازها از جمله نیازمندی‌های استان مازندران است.
کد خبر 6429656

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/883426/ایستگاه-مناسب-نماز-در-سواحل-مازندران-وجود-ندارد
بستن   چاپ