پیام مازند
6 دوربرگردان استاندارد در مسیر گرگان به گلوگاه در راه است
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 23:26:43
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، عادل مصدقی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات تازه در بهبود ایمنی جاده‌های استان اظهار کرد: در دیدار عیدانه‌ای که با ریاست سازمان راهداری کشور داشتیم، موفق شدیم برای 6 دوربرگردان از بریدگی‌های موجود در مسیر گرگان به سمت گلوگاه به‌ویژه ورودی‌های باقیمانده به سمت گلوگاه، مجوز بگیریم.
وی افزود: این دوربرگردان‌ها با هدف ارتقا به عرض استاندارد و افزایش ایمنی اجرا خواهد شد. هم‌اکنون تهیه برآوردهای مالی و نقشه‌های اجرایی در دست انجام است و پس از آن، پروژه‌ها وارد مناقصه برای انتخاب پیمانکار می‌شوند.
مدیرکل راهداری گلستان با اشاره به دیگر طرح‌های در دست اجرا خاطرنشان کرد: دو زیرگذر نیز در دستور کار قرار دارد که در محدوده‌های حیدرآباد و لمکس، پیمانکار آن‌ها انتخاب شده و به‌زودی عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.
مصدقی همچنین به سایر برنامه‌های سال جاری اشاره کرد و گفت: در نقاط شرقی استان هم با هدف حذف بریدگی‌های موجود و تبدیل آن‌ها به دوربرگردان‌های عریض و ایمن، اقدامات مشابهی انجام خواهد شد. علاوه بر این، افزایش روشنایی طولی در محور مینودشت به سمت آزادشهر با اولویت مناطق مسکونی و نقاط حادثه‌خیز در دستور کار قرار دارد.
وی تأکید کرد: هدف ما افزایش ایمنی تردد در مسیرهای پرتردد استان است تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنیم و شاهد کاهش تصادفات باشیم.
کد خبر 6429137

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/883177/6-دوربرگردان-استاندارد-در-مسیر-گرگان-به-گلوگاه-در-راه-است
بستن   چاپ