پیام مازند
لزوم مشارکت اساتید دانشگاهی در احصای نظام مسائل شهرهای مازندران
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 13:59:49
پیام مازند - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، گفت: با کمک سند آمایش به عنوان سند بالادستی و همراهی اساتید دانشگاهی، دانشگاه می‌تواند نظام مسائل شهرستانی را تهیه و با تامین اعتبارات لازم در مسیر توسعه استان، گام برداریم. ‎
به گزارش ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، در نشست هم‌اندیشی نقش استادان در سرمایه‌گذاری‌های تولیدی، با با بیان اینکه انحرافات شدیدی در سال‌های گذشته در سند آمایش استان اتفاق افتاد که بخش زیادی از این فرصت‌ها را از دست داده‌ایم؛ گفت: با کمک سند آمایش به عنوان سند بالادستی و همراهی اساتید دانشگاهی، دانشگاه می‌تواند نظام مسائل شهرستانی را تهیه و با تامین اعتبارات لازم، در مسیر توسعه استان، گام برداریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نشست هم‌اندیشی با عنوان "نقش استادان درسرمایه‌گذاری‌های تولیدی" با حضور عبدالرضا کریم‌پور ملکشاه، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در دانشگاه علم و فناوری مازندران (دانشگاه فنی مهندسی شهرستان بهشهر ) برگزار شد.
این نشست هم‌اندیشی در راستای تحقق شعار سال و به منظور دغدغه‌های توسعه استان با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، حامدی، فرماندار، طاهری و حسنی، معاونین فرماندار، ربانی، رئیس دانشگاه و جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه در دانشگاه علم و فناوری شهرستان بهشهر برگزار شد.
عبدالرضا کریم‌پور ملکشاه در این نشست، اظهار کرد: دانشگاه علم و فناوری مازندران، دارای ظرفیت علمی بالایی است که جا دارد از خدمات رئیس این دانشگاه به دلیل اقدامات خوب و مطلوب، قدردانی کنم.
وی افزود: برگزاری این نشست‌ها فرصت مغتنمی برای هم‌اندیشی است و امیدواریم به صورت مستمر و تخصصی ادامه پیدا کند، چرا که توسعه شهرستان بدون نگاه حل مسئله و ورود نخبگان علمی میسر نخواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، خاطرنشان کرد: شناخت دقیق مسئله، ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی و نیز ترسیم چشم‌انداز روشن مبتنی بر ظرفیت‌های بومی، سه محور کلیدی برای حرکت در مسیر توسعه است.
کریم‌پور ملکشاه، با بیان اینکه انحرافات شدیدی در سال‌های گذشته در سند آمایش استان اتفاق افتاد که بخش زیادی از این فرصت‌ها را از دست داده‌ایم؛ افزود: لذا باید با کمک و همفکری شما اساتید دانشگاهی، این مسیر را به گونه‌ای هدایت کنیم که توسعه نیز داشته باشیم.
وی، سند آمایش رابه عنوان سند مادر برشمرد و تصریح کرد: با کمک سند آمایش به عنوان سند بالادستی، از یکسو، دانشگاه می‌تواند به عنوان کمک در بدنه حکمرانی شهرستان بهشهر، نظام مسائل شهرستان را تهیه و تدوین کند و از سویی دیگر، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز در حوزه اعتبارات کمک خواهد کرد تا در نهایت، اتفاق خوبی برای شهرستان رقم بخورد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، با اشاره به شعار سال و اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران، تاکید کرد: اگر نخبگان علمی و اجرایی کنار هم قرار بگیرند، می‌توانیم حال دل مردم را بهتر کنیم و لذا قول می‌دهم در دوره مسئولیت، در کنار مردم مازندران، به ویژه شرق استان باشیم.
دکتر کریم‌پور ملکشاهی در بخش پایانی سخنانش، ضمن اعلام آمادگی برای واگذاری برخی پروژه‌ها به تعاونی‌های توسعه شهرستانی، از اساتید خواست تا در مسیر شناسایی پیشران‌های توسعه، ارائه طرح‌های راهبردی و مشارکت در طراحی مدل‌های مدیریت محلی همکاری فعال داشته باشند.
گفتنی است، پیشنهاد راه‌اندازی تعاونی توسعه شهرستانی با مشارکت 5 درصدی مردم نیز از جمله محورهای مهم این نشست بود که با استقبال حاضران مواجه شد.
انتهای پیام 

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/882926/لزوم-مشارکت-اساتید-دانشگاهی-در-احصای-نظام-مسائل-شهرهای-مازندران
بستن   چاپ