پیام مازند
دستگیری سارق منزل و تجهیزات انتقال نیرو در گلوگاه
شنبه 16 فروردين 1404 - 20:11:47
پیام مازند - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «سید احمد خشور» فرمانده انتظامی گلوگاه امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از وقوع چند فقره سرقت منزل و تجهیزات انتقال نیرو در نقاط مختلف شهرستان گلوگاه و استان همجوار، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از مدتی پیگیری شبانه روزی و انجام کار‌های فنی و اطلاعاتی، موفق به شناسایی عامل انجام سرقت‌های مذکور شده و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.
سرهنگ خشور از اعتراف متهم به ارتکاب 11 فقره سرقت منزل اعم از طلاجات- پمپ آب و... و سرقت تجهیزات انتقال نیرو در شهرستان گلوگاه و استان همجوار خبر داد و گفت: این سارق با توجه به اینکه از محکومین متواری در پرونده قتل در استان همجوار هم بوده برای صدور حکم و اجرای دستورات مقام قضایی لازم تحویل مراجع قضائی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از شهروندان خواست در حفظ اموال خود کوشا باشند و از قفل و تجهیزات ایمنی ضد سرقت مناسب برای منازل استفاده کنند.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/882161/دستگیری-سارق-منزل-و-تجهیزات-انتقال-نیرو-در-گلوگاه
بستن   چاپ