پیام مازند
مصرف برق مازندران‌ در فصل گرما دوبرابر می شود
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 18:25:44
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، همایون حائری بعدازظهر یکشنبه در بازدید از پروژه‌های برق مازندران گفت: نیروگاه 25 مگاواتی بهشهر تا قبل از شروع فصل گرما وارد مدار می‌شود.
حائری افزود: در سفر به استان مازندران؛ از طرح‌های در حال احداث بازدید شد تا برق پایدارتری برای زمان تابستان در گلستان و مازندران تأمین شود.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ادامه داد: همچنین بازدیدی از مرکز کنترل ولتاژ و بار شبکه انتقال انجام شد و تلاش می‌کنیم از لحاظ مالی بیشتر تأمین کنیم تا به موقع وارد مدار شوند.
حائری گفت: مصرف برق در مازندران به دلیل وجود مسافران در فصل گرما دو تا سه برابر افزایش پیدا می‌کند و باید با منطقی مصرف کردن مردم، وضعیت را کنترل کنیم.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: همکاران از لحاظ نگاه شبکه‌ای، کارهای احداث و توسعه را شبانه روزی انجام می‌دهند تا مشکلی برای برق ایجاد نشود.
کد خبر 6421612

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/880533/مصرف-برق-مازندران‌-در-فصل-گرما-دوبرابر-می-شود
بستن   چاپ