پیام مازند
میزان جوجه ریزی در جویبار 21 درصد افزایش یافت
شنبه 9 فروردين 1404 - 16:25:24
پیام مازند - عبدالله رحیمی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال 1403، میزان جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در شهرستان جویبار به 13 میلیون و 59 هزار قطعه رسید که از این میزان، 32 هزار و 500 تن گوشت سفید تولید شده است.
رحیمی افزود: این میزان جوجه‌ریزی در مقایسه با میانگین جوجه‌ریزی در سه سال اخیر، 21 درصد افزایش داشته است.
شهرستان جویبار به عنوان یکی از شهرستان‌های تأثیرگذار در تولید گوشت سفید، بالغ بر 7 درصد از تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در پایان اظهار داشت: جوجه‌ریزی‌های انجام شده در سالن‌های مرغداری این شهرستان نقش مؤثری در تأمین پروتئین مورد نیاز شهروندان، اشتغال‌زایی و تأمین گوشت مورد نیاز بازار دارد.
کد خبر 6420760

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/880013/میزان-جوجه-ریزی-در-جویبار-21-درصد-افزایش-یافت
بستن   چاپ