پیام مازند
هوای مازندران آفتابی می‌شود؛ خروج سامانه بارشی از امروز
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 11:05:37
پیام مازند - ایمنا / معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اشاره به خروج سامانه جوی بارشی از امروز در سطح استان، از هوای آفتابی مازندران طی روزهای پایانی هفته جاری خبر داد.
احمد اسدی، معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اشاره به وضعیت آب‌وهوایی استان و خروج سامانه بارشی از مازندران خبر داد و اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی با توجه به تداوم فعالیت سامانه بارشی در بعضی نواحی نیمه شرقی استان تا نیمروز، به تدریج کاهش ناپایداری جوی و انتظار هوایی صاف و آفتابی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه با خروج سامانه ناپایدار جوی از استان از فردا پنجشنبه هفتم فروردین تا دوشنبه یازدهم فروردین هوای صاف و آفتابی با روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود، افزود: شاهد افزایش دما طی روزهای یکشنبه و دوشنبه خواهیم بود.
معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اشاره به اینکه طی روزهای آینده بیشینه دما در مناطق مرکزی و شرقی استان به بیش از 30 درجه خواهد رسید، گفت: بیشترین میزان بارندگی طی 24 ساعت گذشته از بازار خیل میاندورود به میزان 55 میلی‌متر، رستم کلای بهشهر 15 میلی‌متر و سیاووش کلای ساری 12 میلی‌متر گزارش شد.
اسدی با تاکید بر اینکه هوای امروز مازندران ابری است و به‌تدریج با کاهش ابر و از بعدازظهر آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود، عنوان کرد: دریا نیز تا ظهر فردا مواج است و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.
وی تنکابن را با دمای 12 درجه بالای صفر گرم‌ترین و رینه لاریجان را با دمای هفت درجه زیر صفر صبح امروز سردترین مناطق استان عنوان و خاطرنشان کرد: طی بارندگی‌های اخیر بیشترین بارندگی را در منطقه بازیارخیل میاندورود با 187 میلی‌متر داشتیم و بارش برف نیز در دونا علیا چالوس با 14 سانتی‌متر به ثبت رسیده است.
بازار

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/878896/هوای-مازندران-آفتابی-می‌شود؛-خروج-سامانه-بارشی-از-امروز
بستن   چاپ