پیام مازند
معجزه بارش باران سد معروف مازندران را سرریز کرد
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 22:51:02
پیام مازند - معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: بارش‌های مناسب روزهای اخیر در سراسر استان تاثیر خوبی روی منابع آبی گذاشت و علاوه بر سرریز سد البرز در سوادکوه شمالی باعث پر شدن مخزن سد میجران رامسر و سرریز این سد نیز شد.

پیام مازند

سید محمد موسوی اظهار داشت: بارش‌های مناسب روزهای اخیر در سراسر استان تاثیر خوبی روی منابع آبی گذاشت و علاوه بر سرریز سد البرز در سوادکوه شمالی باعث پر شدن مخزن سد میجران رامسر و سرریز این سد نیز شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: در روزهای گذشته شاهد بارش‌های خوبی بودیم که در غرب مازندران منجر به سرریز سد میجران شد.
این سد با ظرفیت 8 میلیون متر مکعب آب در غرب استان واقع شده و علاوه بر تامین آب شرب شهرستان های رامسر، کتالم و سادات شهر بخشی از آن نیز صرف بخش کشاورزی می شود.
منبع: تسنیم

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/878833/معجزه-بارش-باران-سد-معروف-مازندران-را-سرریز-کرد
بستن   چاپ