پیام مازند
ندای الغوث مردم روستا‌های دودانگه ساری در سومین شب قدر+ تصاویر
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 16:00:27
پیام مازند - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، در رمضان 1446 قمری، مردم روستا‌های دودانگه ساری همچون مردم سراسر نقاط مازندران، دیار علویان و میهن اسلامی آخرین شب قدر رمضان را با ندای الغوث قدر دانستند.
مردم روزه دار، خداجو و دلداده به اهل بیت (ع) روستای شلدره دهستان فریم از بخش دودانگه ساری مرکز مازندران، در سومین شب شهادت مولای متقیان و آخرین شب قدر متقن رمضان امسال، پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، ضیافت افطار و تلاوت قرآن کریم، آئین شب قدر را با سخنرانی مذهبی، قرائت دعای افتتاح و تمسک به قرآن و توسل به خدا و 14معصوم (ع)، با به سرنهادن کلام الله مجید از درگاه خدای غفار و رحیم به استغاثه و انابه پرداختند.
مردم روزه دار این روستای دودانگه با مسئلت سلامتی و ظهور حضرت حجت (عج)، نجات مظلومین و مسلمین عالم و نابودی کفار و ظالمین را خواستار شدند.
خداجویان در این شب با خدا عهد بستند، همواره در مسیر عمل به سیره مولای متقیان، یاور مظلومین و دشمن ظالمین باشند و در این راه حضرت امام علی (ع) را الگو قرار داده و در آخرین جمعه ماه رمضان و روزه جهانی قدس در حمایت و یاری مظلومان، قدس عزیز، مردم فلسطین، غزه مظلوم، لبنان، سوریه، یمن مقاوم و ملت‌های مسلمان و مظلوم جهان با شرکت در راهپیمایی یاری مظلومان و مبارزه با ظالمان را فریاد خواهند زد و آماده مقابله با ظالمان خواهند شد.
آئین شب زنده داری شب 23 ماه مبارک رمضان آخرین شب قدر امسال در همه روستا‌های 47 گانه بخش دودانگه به ویژه محمد آباد فریم و سنگده بنافت با شکوه خاصی برگزار شد.

پیام مازند

پیام مازند

پیام مازند

پیام مازند

پیام مازند

پیام مازند

انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/878385/ندای-الغوث-مردم-روستا‌های-دودانگه-ساری-در-سومین-شب-قدر--تصاویر
بستن   چاپ