پیام مازند
بارش برف و باران با آغاز سال 1404 در مازندران
پنجشنبه 30 اسفند 1403 - 11:05:32
پیام مازند - مدیرکل هواشناسی مازندران با اشاره به فعالیت سامانه سرد و بارشی در مازندران، گفت: سامانه بارشی تا روز سه‌شنبه پنجم فروردین ماه در استان تداوم دارد و در این مدت بارش‌ها به‌صورت باران و برف در ارتفاعات استان خواهد بود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، هوشنگ بهزادی، مدیرکل هواشناسی مازندران در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در ارتفاعات استان هوا همراه با مه‌آلودگی، کاهش محسوس دما، وزش باد، احتمال رعدو برق و تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: شروع بارش در استان را داریم و براساس هشدار جوی سطح نارنجی هواشناسی مازندران تا سه‌شنبه شاهد بارش باران و برف هستیم.
مدیرکل هواشناسی مازندران در ادامه خاطرنشان کرد: پیش‌بینی شد بارش در روزهای پنجشنبه 30 اسفند و از جمعه در ارتفاعات غربی استان به میزان 30 تا 50 میلی‌متر گزارش شد.
وی همچنین افزود: از دوم تا سه‌شنبه پنجم فروردین‌ماه بارش‌ متناوب‌ باران تا 80 میلی‌متر در مناطق‌ ساحلی پیش‌بینی شد.
بهزادی تصریح کرد: باتوجه به افزایش محسوس دمای هوا در روزهای گذشته شاهد کاهش دمای 18 تا 22 درجه در مناطق مختلف استان خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی مازندران تاکید کرد: یزان برف در مناطق کوهستانی رامسر و محور هراز تا 50 سانتی‌متر گزارش شده است.
وی ادامه داد: در مناطق کوهستانی بابل و سوادکوه هم تا 30 سانتی‌متر و در مناطق کوهستانی شرق استان تا 20 سانتی‌متر پیش‌بینی بارش‌ها خواهد بود.
بهزادی با هشدار در زمینه ریزش سنگ و احتمال رانش در مناطق کوهستانی کوهستانی، گفت: در این مدت با افزایش حجم آب رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی معابر در مناطق ساحلی و جلگه‌ای استان روبه‌رو خواهیم شد.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/877247/بارش-برف-و-باران-با-آغاز-سال-1404-در-مازندران
بستن   چاپ