پیام مازند
کشتی گیران ملی پوش 110 روز در مازندران اردو زدند
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 16:55:12
پیام مازند - امید شایگان در گفت وگو با خبرنگار مهر از برگزاری 12 اردوی تیم‌های ملی کشتی طی سال جاری در استان خبر داد و افزود: ملی پوشان کشتی کشورمان در خلال آماده سازی های خود برای حضور در رویدادهای بین المللی و برجسته سال 1403 بالغ بر 110 روز را در مازندران سپری کردند.
وی افزود: در طول سال 1403، در 12 نوبت اردوهای تیم‌های ملی در این استان برگزار شد و هیأت کشتی مازندران به عنوان یاور فدراسیون کشتی؛ تمامی تیم‌های ملی که خواهان اردو در استان بودند؛ پذیرش کرده و به طور متوسط در هر یک ماه یک نوبت در سال 1403 اردوی تیم ملی در مازندران برگزار شده است.
شایگان ادامه داد: این بیشترین تعداد برگزاری اردوها توسط یک استان در تمام کشور از ملی پوشان است که در سال 1403 هم به یک نوبت در هر ماه رسید.
وی افزود: در این بین فقط کشتی گیران آزادکار به مازندران نیامدند و حتی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان، تیم قهرمان جهان هم یک هفته را در چالوس گذراند و علاوه بر چالوس، نور، بهشهر و ساری هم میزبان تیم‌های ملی کشتی بودند.
کد خبر 6412756

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/877133/کشتی-گیران-ملی-پوش-110-روز-در-مازندران-اردو-زدند
بستن   چاپ