پیام مازند
راهنمای جامع خرید و نگهداری ماهی قرمز: از انتخاب تا مراقبت
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 09:49:28
پیام مازند - به گزارش خبرنگار سلامت ایونا به نقل از ایسنا، اداره کل دامپزشکی استان مازندران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان، با ارائه توصیه‌های بهداشتی در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز از شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود به نکات بهداشتی توجه کنند. روابط عمومی دامپزشکی مازندران دوشنبه 27 اسفند با صدور اطلاعیه‌ای بهداشتی اعلام کرد: هم استانی‌ها ماهی قرمز را از مراکز عرضه مجاز تهیه و از خرید ماهی که دست فروشان و دوره‌گردها دارند خودداری کنند.
همچنین مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری‌ها با هماهنگی اداره دامپزشکی است. در این اطلاعیه بهداشتی تاکید شد؛ در هنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی همراه با آب خودداری و تا جایی که ممکن است از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی از منزل استفاده شود. همچنین توصیه شد: هم استانی‌ها از خرید ماهیان بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند. توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز در این توصیه بهداشتی تاکید شد؛ پس از انتقال ماهی به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یکبار مصرف در کیسه زباله سربسته قرار گیرد. آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود. همچنین باتوجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل 24 ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود.

پیام مازند



http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/876576/راهنمای-جامع-خرید-و-نگهداری-ماهی-قرمز--از-انتخاب-تا-مراقبت
بستن   چاپ