تأمین گوشت مرغ به میزان لازم در مازندران در دستور کار است
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 16:08:41
|
|
پیام مازند - مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تولید مرغ و گوشت سفید با جوجهریزی مناسب در دستور کار قرار گرفت. - اخبار استانها - به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد آقاجانی با اشاره به تلاش شبانهروزی تولیدکنندگان مرغ گوشتی و هماهنگی مسئولان دام شهرستانها اظهار کرد: روند جوجهریزی در استان مازندران از ابتدای اسفند تاکنون به رقم چشمگیر 14 میلیون و 500 هزار قطعه رسیده است. وی افزود: با این افزایش 12 درصدی نسبت به سهمیه ابلاغی کشور و افزایش 7 درصدی نسبت به سال گذشته تأمین پایدار مرغ در روزهای پس از تعطیلات عید را خواهیم داشت. مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: رشد قابل توجه جوجهریزی در استان سبب شد با همکاری و تلاش بیوقفه تولیدکنندگان مرغ گوشتی و مسئولان امور دام شهرستانها بتوانیم روند جوجه ریزی را کنترل کنیم و روند جوجهریزی از اول اسفند تاکنون به 14 میلیون و 500 هزار قطعه رسید. آقاجانی در ادامه سخنانش افزود: این رقم 12 درصد بیشتر از سهمیه ابلاغی کشور است و نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز 7 درصد افزایش نشان میدهد. این دستاورد مهم حاصل برنامهریزی دقیق، نظارت مستمر و همکاری همهجانبه بین بخشهای مختلف است. مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: افزایش تامین مرغ مورد نیاز پس از تعطیلات عید، حاصل برنامه ریزی دقیق بوده و در تامین مرغ دغدغهای نخواهیم داشت. وی تأمین نیاز داخلی و افزایش امنیت غذایی و رونق بخش کشاورزی استان را مهم ترین اهداف تولید گوشت سفید در استان مازندران دانست. انتهای پیام/
http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/876366/تأمین-گوشت-مرغ-به-میزان-لازم-در-مازندران-در-دستور-کار-است
|